Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adrian Nastase, despre cine ar putea fi viitorul premier

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre cine ar putea fi viitorul premier

Fostul premier Adrian Nastase a opinat, in editia de sambata a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, cine si cum ar putea ajunge prim-ministru in Romania: Lucrurile vor. continuă pe Antena3

Revine Adrian Nastase in politica? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ce planuri are in continuare si daca se va intoarce in.

Adrian Nastase: Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut

Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa. Premierul are o mare problema,.

Avertisment bomba al lui Adrian Nastase pentru PSD

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ca PSD se afla intr-o pozitie foarte delicata si se confrunta cu pericole mari. Totusi,.

Adrian Nastase, primul interviu dupa o lunga tacere, azi la QA cu Alessandra Stoicescu, de la 21:30

Dupa o lunga perioada de tacere, Adrian Nastase sta fata in fata cu Alessandra Stoicescu pentru un interviu eveniment. Previziuni spectaculoase: de ce PSD nu poate ajunge la guvernare decat sub.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )