Libnet.ro
UNICEF

18:30

Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant barbat din 2013

Adevărul Adevărul,
Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant barbat din 2013

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake ocupa primul loc in topul celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de editorii revistei GQ, informeaza contactmusic. com. continuă pe Adevărul

Justin Timberlake, ales drept cel mai elegant barbat al anului

Actorul american Justin Timberlake a fost ales drept cel mai elegant barbat al anului, intr-un top alcatuit de editorii revistei GQ. Artistul, care a fost inclus si in topul Barbatii anului 2013 al.

Unde poti patina in Bucuresti. Vezi in text unde este cel mai mare patinoar din oras si cat costa intrarea

Bucurestenii care nu pleaca de sarbatori la munte la ski pot face miscare si se pot bucura de iarna alaturi de cei mici pe patinoarele amenajate in marile parcuri si mall-urile din Capitala. Cel mai mare patinoar in aer liber se afla in parcul Cismigiu si are nu mai putin de 3000 mp. In parcul Titan, bucurestenii pot patina gratis, iar cei care se tem de temperaturile cu minus au la dispozitie cateva patinoare acoperite, in mall-uri.

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului, avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului a reprezentat avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013, potrivit clasamentului anual al celor mai importante descoperiri ale anului realizate de prestigioasa revista americana Science, scrie AFP. Pe langa imunoterapie, Science a retinut si alte avansuri stiintifice in 2013.

Cel mai puternic om din lume recunoaste: Cred ca aproape am murit de cel putin 15 ori in camera asta

Barack Obama a refuzat vineri sa dea crezare faptului ca 2013 a fost cel mai rau an pe care l-a cunoscut de la preluarea functiei in ianuarie 2009, in pofida esecurilor in politica externa si a problemelor crea.

Blackerry a incheiat un contract pe cinci ani de zile cu Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume

BlackBerry a anuntat vineri semnarea unui parteneriat pe cinci ani cu grupul Foxconn, cel mai mare producator de electronice din lume, scrie BBC News. Astfel, cele doua companii vor lucra impreuna pentru a dezvolta.

GfK: increderea consumatorilor germani a ajuns la cel mai ridicat nivel

Indicele privind increderea in randul consumatorilor germani a ajuns, luna aceasta, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2007, a anuntat ieri compania de cercetare de piata GfK SE, transmite agentia Reuters, citata de Agerpres.

GALERIE FOTO: Cel mai mare lant hotelier din Europa, la Soci.

Cel mai mare lant hotelier din Europa a fost inaugurat la Soci, orasul care va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna 2014. Acesta include hotelul de 4 stele - Azimut Resort SPA, cu 720 de camere si hotelul de 3 stele - Azimut Soci cu 2. 880 de camere. Agentia rusa, RIA Novosti, a prezentat imagini cu acest lant hotelier.

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra.

INCOME. Cum arata cel mai mare brad de ciocolata din Romania

Ciocolata nu este niciodata prea multa, ar spune unii. Dar cand ia forma celui mai mare brad dulce din Romania? Ei bine, impresionanta constructie cu aroma de sarbatoare exista. Un producator de.

Stra-stranepotul lui Bram Stoker: Targoviste este cel mai bun loc pentru a afla mai multe despre familia lui Dracula

Targoviste este cel mai bun loc in care poti afla mai multe despre Dracula. Declaratia ii apartine lui Dacre Stoker, stra-stranepotul autorului irlandez al romanului Dracula, Bram Stoker, care-l plaseaza pe celebrul personaj in spatiul romanesc si care s-a aflat pentru cateva zile in Romania, la Targoviste. Dacre a fost de acord sa isi scrie impresiile despre aceasta vizita de la Targoviste, intr-o scrisoare adresata Adevarul Targoviste!.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )