Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Playtech Playtech,
Revista presei: Primarii condamnati isi pierd mandatele; Messi, condamnat la inchisoare; Portugalia, in finala Euro 2016

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, Lionel Messi a fost condamnat la 21 de luni de inchisoare, Portugalia a batut Tara Galilor si ajunge in finala Euro 2016 acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu []. continuă pe Playtech

Radu Banciu, despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele: Iata cat ne-a trebuit de la Revolutie incoace ca sa ajungem la o concluzie fireasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia CCR potrivit careia primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele. Curtea Constitutionala.

Lovitura de la CCR: Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatele (VIDEO)

Curtea Constitutionala a Romaniei le-a aplicat o lovitura primarilor condamnati definitiv cu suspendare, in sensul ca acestia isi vor pierde mandatele gratie acestor condamnari, arata B1.

UPDATE: CCR a admis sesizarea lui Iohannis. Primarii condamnati la inchisoare cu suspendare isi pierd mandatul

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la alesii locali care nu isi pierd mandatul daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare.

CCR decide azi daca alesii locali condamnati cu suspendare isi pierd mandatul si daca parlamentarii care si-au angajat rudele vor fi sanctionati

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind alesii locali care nu isi pierd mandatul daca sunt condamnati la inchisoare cu suspendare, dar si cea depusa de parlamentari PSD la legea prin care parlamentarii care si-au angajat rude la cabinete inainte de 2013 nu vor mai putea fi sanctionati.

Revista presei: remaniere guvernamentala; de ce au plecat ministrii si ce indatoriri vor avea cei noi; zeci de perchezitii pentru evaziune fiscala

Evenimentul zilei este anuntul premierului Dacian Ciolos de face schimbari guvernamentale radicale. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii variate, pe site-ul Playtech, am creat rubrica Revista presei. Daca vreti sa aflati [].

Parlamentarii, din nou deasupra legii. Primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul dupa decizia CCR, Dragnea nu

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD. Cu toate acestea, decizia.

De ce primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul, dar parlamentarii nu. Exemplul Dragnea

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD. in schimb, decizia Curtii nu li se aplica si parlamentarilor, care s-au plasat din nou deasupra oamenilor de rand.

De ce primarii condamnati cu suspendare isi pierd mandatul, dar parlamentarii, nu. Exemplul Dragnea

Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD. in schimb, decizia Curtii nu li se aplica si parlamentarilor, care s-au plasat din nou deasupra oamenilor de rand.

Revista presei: Uzina de diamante a lui Ceausescu; greva sindicalistilor din primarii; Simona Halep vs. Angelique Kerber

Uzina de diamante sintetice a lui Ceausescu, greva sindicalistilor din primarii si meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Simona Halep joaca azi impotriva lui Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Meciul dintre Simona Halep [].

REVISTA PRESEI 07.07.2016

ADEVARUL *Parlamentarii, din nou deasupra legii Curtea Constitutionala a decis ca alesii locali condamnati la inchisoare cu suspendare nu mai pot ramane in functie, asa cum cerea un proiect de lege votat de PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )