Libnet.ro
UNICEF

06:00

Revista presei sportive straine de pe 13 august

Online Sport Online Sport,
Revista presei sportive straine de pe 13 august

Iata copertele de ziar ale celor mai importante opt ziare de sport vest europene. Apasati pe sageti pentru a le vedea pe toate. continuă pe Online Sport

13 august, Ziua Internationala a Stangacilor

In urma cu 21 de ani, organizatia Lefthanders International adopta o initiativa prin care declara ziua de 13 august ca fiind Ziua Internationala a Stangacilor.

Perseidele, fenomenul astronomic al verii - Cei mai multi meteori vor putea fi vazuti in noaptea de 12 spre 13 august

Perseidele, unul dintre numeroasele roiuri de meteori activi intr-un an, au perioada de activitate intre 17 iulie si 24 august, insa maximul curentului va avea loc in noaptea de 12 spre 13 august, potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

REVISTA PRESEI: Basescu a atcat dur politica agresiva a Ungariei in privinta minoritatilor.

Adevarul scrie ca presedintele a criticat in termeni fara precedent politica agresiva a Ungariei in privinta minoritatilor, declarand ca Romania isi va asuma rolul de a conduce actiunea de punere la punct a Budapestei de catre toate tarile care au minoritati maghiare. In discursul tinut la Universitatea de Vara a romanilor de pretutindeni, care se desfasoara la Izvoru Muresului, presedintele Traian Basescu a atacat in termeni duri atitudinea politicienilor de la Budapesta fata de statele care .

REVISTA PRESEI 13.08.2013

ADEVARUL *Basescu vrea sa ridice Europa contra Ungariei Presedintele a criticat in termeni fara precedent politica agresiva a Ungariei in privinta minoritatilor, declarand ca Romania isi va asuma rolul de a conduce actiunea de punere la punct a Budapestei de catre toate tarile care au minoritati maghiare.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 13.08.2013

FINANCIAL TIMES * Zona euro incepe sa iasa din recesiune in cele din urma, zona euro pare sa iasa din cea mai grava recesiune din istoria sa. Maine vor fi publicate cifrele preliminare privind evolutia PIB-ului regiunii in trimestrul al doilea, care, potrivit asteptarilor, vor arata ca economia blocului monetar a crescut cu 0,2% comparativ cu primul trimestru, potrivit unui sondaj Bloomberg.

REVISTA PRESEI: Cei 1.200 de primari intrati in vizorul ANI sunt de fapt 100. ...

Adevarul titreaza ca tablourile furate din muzeul de la Rottterdam au fost arse la patru zile de la perchezitii. Am facut intai focul in soba din baia mea, dupa care m-am deplasat in cimitir si am dezgropat tablourile, reintorcandu-ma acasa cu acestea. Am bagat coletul - sacul in care erau impachetate cele sapte tablouri, fara sa-l mai desfac, in soba, am pus cateva lemne, papucii, sosonii din cauciuc cu care fusesem incaltata si am asteptat sa arda complet. Acestea au ars destul de repede si .

MACRO NEWSLETTER: 13 august 2013

Productia industriala din Turcia si-a accelerat cresterea anuala in iunie 2013 pana la 4,2%, de la 1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1,4%, dupa o scadere de 0,7% in luna anterioara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )