Libnet.ro
UNICEF

07:15

Revolta in cea mai moderna piata din Romania. Modificarea tariferelor i-a scandalizat pe pietari

Adevărul Adevărul,
Revolta in cea mai moderna piata din Romania. Modificarea tariferelor i-a scandalizat pe pietari

Zeci de comercianti din fosta Piata Rogerius au organizat o revolta spontana, nemultumiti fiind de tarifele, exagerat de mari spun ei, deinchiriere a spatiilor. continuă pe Adevărul

Cea mai scazuta temperatura din Romania: minus 29,5 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 29,5 de grade Celsius, a fost inregistrata, miercuri dimineata.

O noua companie aeriana intra pe piata din Romania

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost .

Join Airlines anunta intrarea pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea.

Gigi Becali a mai convins un jucator sa semneze cu Steaua: E cea mai importanta echipa din Romania

Laurentiu Reghecampf il doreste foarte tare la Steaua pe Gabi Enache, jucatorul Astrei, iar cele doua cluburi se afla in negocieri pentru transferul mijlocasului. Enache a declarat ca el a discutat deja cu Gigi.

Join Airlines va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat astazi ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea activitatii vizand si aeroporturile din Suceava si Tulcea, informeaza Mediafax.

Alphabet, fostul Google, e aproape cea mai valoroasa companie din univers

2015 a fost un an important pentru Google. Si-au schimbat, numele, logo-ul si s-au impartit in vreo alte cateva firme mai mici care sa intre sub umbrela Alphabet. in urma masivei miscari de descentralizare, Google va depasi in curand ca valoare gigantul din Cupertino: Apple. Conform New York Times, Google are acum o valoare de [].

Faze Tari: Si-a uitat sotia in benzinarie. A observat acest lucru dupa 100 de kilometri; Cea mai batrana femeie din lume dezvaluie reteta tineretii vesnice: multa dragoste si fara tigari; Cum iesise imbracata o tanara din SUA la -33 de grade Celsius

Cum arata britanica dependenta de fitness, care iese in oras numai cu barbati tineri. Are cate 3 intalniri pe saptamana. Pauline Yong, o femeie. Cum iesise imbracata o tanara din SUA la -33 de grade Celsius. Elizabeth Luebke se afla la o petrecere, dar s-a certat cu cativa prieteni si a decis sa.

Cea mai veche manastire din Irak, Sfantul Ilie, facuta una cu pamantul de Statul Islamic

Manastirea Sfantul Ilie St. Elijah) din Mosul, care a fost loc de rugaciune timp de 1. 400 de ani ar fi fost rasa de pe fata pamantului intre august si septembrie 2014, scrie The Guardian.

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

Stiai asta? Cum si unde a aparut cea mai populara abreviere din lume: OK!

Cu totii folosim OK pentru a descrie o stare de spirit, un acord sau o confirmare. insa putini cunosc semnificatia si provenienta acestui termen, scrie businessinsider. com. Una dintre multele teorii care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )