Libnet.ro
UNICEF

15:00

Revolutia romana din 1989 ajunge in Google Cultural Institute. Arhiva TVR poate fi vazuta in toata lumea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Revolutia romana din 1989 ajunge in Google Cultural Institute. Arhiva TVR poate fi vazuta in toata lumea

O colectie online de 52 de materiale cu video, texte si fotografii din arhiva TVR de la Revolutia din 1989 sunt incluse in expozitia Caderea Cortinei de Fier, de pe platforma Google Cultural Institute pentru a marca 23 de ani de la caderea Zidului. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Imagini rare din timpul Revolutiei Romane din 1989, postate pe platforma Google Cultural ...

O serie de 50 de articole, clipuri video si fotografii din Arhiva de Aur a TVR, care ilustreaza Revolutia Romana din decembrie 1989, au fost postate pentru prima data pe internet cu ocazia lansarii colectiei Caderea Cortinei de Fier pe platorma Google Cultural Institute. Materialele din arhiva TVR ofera o imagine cronologica a Revolutiei Romane, incepand cu momentul protestului de la Timisoara impotriva evacuarii pastorului reformat Laszlo Tokes si pana la procesul si .

Google a inclus si Romania in platforma Google Cultural Institute. Primul subiect este Revolutia din 89', vor urma si altele

TVR si Google au lansat o colectie online video, foto si text despre Revolutia din 1989, materialele din arhiva TVR fiind integrate in proiectul international Google Cultural Institute care prezeinta peste 40 de subiecte istorice din diferite zone si perioade. Cei de la Google spun ca vor include si alte subiecte din Romania pe aceasta platforma internationala.

Google si TVR au lansat o colectie de materiale video online dedicata Revolutiei Romane din 1989

TVR a incheiat joi un parteneriat cu Google, ce vizeaza o colectie online de materiale video si texte, dedicata Revolutiei din 1989 si care este disponibila pe platforma Google Cultural Institute.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )