Libnet.ro
UNICEF

12:15

Revolutie pe Facebook! Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte din Europa

ADPM ADPM,
Revolutie pe Facebook! Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte din Europa

Odata cu valul de simpatie si de sustinere din campania pentru cel de-al doilea tur de scrutin, Klaus Iohannis a devenit cel mai iubit presedinte european. In doar cateva saptamani, contul lui de Facebook a crescut de la cateva zeci de mii de like-uri la peste 1 milion. continuă pe ADPM

Wikipedia: Klaus Iohannis devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei

Klaus Iohannis este noul presedinte al Romaniei. Wikipedia a notat ca acesta este un politician de centru-dreapta si devine cel de-al 50-lea presedinte al Romaniei. Victoria sa este caracterizata drept surprinzat.

Cine se afla in spatele milionului de Like-uri stranse, pe Facebook, de Klaus Iohannis

Specialista in comunicare Andreea Vasile a publicat, pe blogul personal, un text in care vorbeste despre strategul din campania online a presedintelui Klaus Iohannis, Vlad Tausance.

Klaus Iohannis a devenit primul politician din Europa cu peste 1 milion de fani pe Facebook

Presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis a devenit, marti, primul politician din Europa cu peste un milion de aprecieri pe pagina de Facebook.

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

Klaus Iohannis sparge un nou record: politicianul cu cele mai multe like-uri pe Facebook din Europa

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, a devenit primul politician din Europa care a atins un milion de like-uri pe Facebook. Este a doua reusita a primarului din Sibiu, dupa ce la turul doi al alegerilor prezidentiale a reusit sa recupereze.

Klaus Iohannis, primul politician roman cu peste 1 milion de fani pe Facebook

Presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis a devenit, marti, primul politician roman cu peste un milion de aprecieri pe pagina de Facebook, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis, campion si pe Facebook: a trecut de un milion de like-uri. E peste Merkel sau Sarkozy

Klaus Iohannis a trecut de borna de un milion de like-uri pe Facebook, fiind inaintea unor nume ca Nicolas Sarkozy sau Silvio Berlusconi pe Facebook.

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi.

Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, duminica seara, o imagine cu mesajul: Am castigat! Ne-am luat tara inapoi. Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, la iesirea din sediul PSD, ca multumeste.

Financial Times, despre victoria lui Klaus Iohannis: Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta

Victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania ofera speranta unui viitor mai tolerant si ar putea contribui la o pozitie mai coerenta, mai unita a Uniunii Europene in fata Rusiei, comenteaza Financial Times miercuri, potrivit Mediafax. Rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania s-ar putea dovedi cel mai bun eveniment politic din Europa anul acesta, fiind incurajator pentru cele trei lucruri pe care le arata despre Europa centrala si de est: politica etnica problematica, lupta continua impotriva coruptiei si competitia intre alianta euro-atlantica si Rusia, scrie publicatia citata.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )