Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rezolutie privind Revolutia din 1989, in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Rezolutie privind Revolutia din 1989, in Parlamentul European

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat miercuri pe Facebook eurodeputatul roman Siegfried Muresan. continuă pe Antena3

Parlamentul European va adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania Siegfried Muresan: La 30 de ani de la Revolutie, oamenii au dreptul sa afle adevarul

Parlamentul European va adopta saptamana viitoare o rezolutie despre Revolutia din Romania, a anuntat pe Facebook europarlamentarul PNL Siegfried Muresan.

Ce spune Ion Iliescu despre implicarea lui in Revolutia din 1989. A trebuit sa incheiem violent un capitol de istorie

Ion Iliescu a publicat pe blogul personal un articol in care face precizari cu privire la implicarea lui in Revolutia din 1989. Fostul presedinte al Romaniei, care este acuzat de crime impotriva umanitatii in dosarul Revolutiei, este de parere ca romanii ar trebui sa asculte toate punctele de vedere cu privire la violentele din urma .

Pactul ecologic european, dezbatut in Parlamentul European

Eurodeputatii vor dezbate miercuri, la Bruxelles, Pactul ecologic european, in urma caruia UE ar urma sa devina primul continent neutru din punct de vedere climatic. Dupa ce Comisia Europeana CE) va prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )