Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rezultate alegeri locale 2016. Consilierii judeteni alesi si-au primit certificatele constatatoare

Adevărul Adevărul,
Rezultate alegeri locale 2016. Consilierii judeteni alesi si-au primit certificatele constatatoare

Consilierii judeteni si-au primit, marti, din partea Prefecturii Dambovita, certificatele constatatoare ca urmare a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 5 iunie. Judecatorul Ion Stoica, in calitate de presedinte al BEJ Dambovita pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, a inmanat aceste documente consilierilor judeteni prezenti in sala. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Alegeri cu repetitie si scandal in Valcelele, judetul Buzau

Si locuitorii comunei buzoiene Valcelele s-au prezentat din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul.

VIDEO Alegeri locale 2016 Buzau. Aglomeratie in sectia de votare din Valcelele, la turul doi de scrutin

Localnicii comunei buzoiene Valcelele au mers din nou la vot pentru a-si alege primarul, dupa ce in urma cu doua saptamani doi dintre candidati au intrunit un numar egal de voturi. Lupta se da intre fostul primar, invatator, care candideaza pentru un nou mandat din partea PSD si un fermier din partea UNPR. Fata de primul tur, insa, la urne vor fi prezenti mai multi votanti.

Alegeri locale 2016. Locuitorii comunei Sag, din nou la vot

Locuitorii comunei Sag, din judetul Timis, se prezinta din nou la urne, duminica, pentru a-si alege primarul.

FOTO Noii consilierii judeteni si locali si-au primit certificatele constatatoare ale alegerii

Consilierii judeteni, consilierii locali oradeni si primarul Ilie Bolojan au primit certificatele constatatoare ale alegerii. Constituirea noilor consilii si validarea mandatelor vor avea loc abia dupa ce partidele vor trimite la Autoritatea Electorala Permanenta rapoartele detaliate ale veniturilor si cheltuielilor electorale.

Consilierii judeteni ALDE, exclusi din partid pentru ca au votat candidatii PNL la conducerea Consiliului Judetean Alba

Consilierii judeteniGheorghe Feneser, Ioan Utiu si Ladislau Koble au fost exclusi din ALDE ca urmare a votului acordat de catre acestia pentru candidatul PNL la functie de presedinte al Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel. Decizia a fost luata de conducerea centrala a partidului.

Alegeri SUA 2016. Republicanul Donald Trump si-a concediat seful de campanie

Magnatul din domeniul imobiliarelor Donald Trump l-a concediat pe managerul campaniei sale electorale, Corey Lewandowski, o miscare care vine in contextul in care republicanul, care va fi aproape sigur nominalizat de partidul sau pentru a intra in cursa pentru Casa Alba, se confrunta cu mai multe provocari inainte de alegeri, scrie The New York Times.

Judecatorii au INVALIDAT alegerea ca primar a lui Mircia Gutau. Cum raspunde acesta

Judecatoria Ramnicu Valcea a dispus marti invalidarea alegerii domnului Gutau Mircia, candidat din partea Partidului Ecologist Roman la alegerile locale din 5. 2016, in functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea, pentru neindeplinirea conditiei de eligibilitate constand in inexistenta unei hotarari judecatoresti definitive prin care s-a aplicat interdictia exercitarii dreptului de a fi ales.

Alegeri SUA 2016. Seifurile lui Donald Trump sunt goale, iar sondajele proaste, in timp ce Hillary Clinton e mai ofensiva si mai bine finantata

Seifurile lui Donald Trump sunt goale, iar sondajele ii sunt defavorabile, cu cinci luni inainte de alegerile prezidentiale americane, pe cand candidata democrata Hillary Clinton este mai disciplinata, mai bine finantata si mai ofensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )