Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Hotnews Hotnews,
 Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la trei licee din Constanta

Rezultatele sesiunii iunie-iulie a bacalaureatului 2013, inainte de solutionarea contestatiilor, au adus o promovabilitate zero la trei institutii de invatamant din judetul Constanta. Este vorba despre un grup scolar, o scoala de arte si meserii si un liceu din comunele Cumpana, Dobromir si Nicolae Balcescu, unde niciun elev nu a reusit sa treaca BAC-ul, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate zero la doua licee din Satu Mare

Sase elevi din judetul Satu Mare au obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, potrivit datelor anuntate inainte de solutionare contestatiilor. In acelasi judet exista insa si doua licee la care s-a inregistrat promovabilitate zero, scrie Agerpres. Este vorba despre Liceul Tehnologic Tarna Mare unde niciunul dintre cei 8 candidati nu au trecut bacalaureatul si Liceul Tehnologic 'Simion Barnutiu' din Carei, unde toti cei 32 de elevi inscris la BAC au luat note sub limita necesara pentru a promova examenul. Citeste in articol cum au scapat liceele cu promovabilitate zero de orice sanctiune.

REZULTATE BAC 2013. Promovabilitate de 100% la Bacalaureat in liceele militare.

Ministerul Apararii Nationale anunta ca promovabilitatea la examenul din Bacalaureat in liceele militare este de 100%, informeaza Mediafax. Conform unui comunicat al MApN, toti cei 342 de absolventi ai colegiilor militare liceale din Alba Iulia, Breaza si Campulung Moldovenesc au promovat examenul de Bacalaureat. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,4%. Vezi ce nota ai luat la BAC si care sunt procentele de promovare pe JUDETE! In .

BAC 2013 Lista rusinii: in trei licee din Tulcea niciunul dintre absolventii din acest an nu a luat examenul

In judetul Tulcea au existat, in aceasta sesiune, trei licee la care nimeni nu a promovat bacul. Este vorba, insa, numai despre promotia curenta elevii care au absolvit in 2013). intr-o analiza generala cu elevii din promotiile anterioare), niciunul dintre cele trei licee nu trece de o promovabilitate de 10%.

Rezultate BAC 2013 Promovabilitate de 100% la bacalaureat la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia

Colegiul Liceal Militar Mihai Viteazul Alba Iulia este singurul liceu din Alba unde nu exista niciun absolvent care a picat bacalaureatul. Toti cei 111 elevi au luat note de trecere la BAC 2013, scrie Agerpres. Cele mai slabe rezultate s-au inregistrat la Liceul Tehnologic Timotei Cipariu Blaj, unde au trecut examenul doar patru absolventi, din care trei din seriile anterioare.

BAC 2013 Promovabilitate zero la un liceu din municipiu! Clasamentul institutiilor de invatamant din judet

Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu a transmis rezultatele examenului de Bacalaureat de dinaintea contestatiilor. Conform acestor date, 39,45% dintre candidati au fost declarati promovati. Liceul Tehnologic din municipiu a reusit contraperformanta de a nu avea nici macar un promovat.

REZULTATE BAC 2013 BISTRITA: 58,31 la suta din candidati au promovat BAC-ul.

Examenul de bacalaureat a fost promovat de 58,31 la suta din candidatii din Bistrita-Nasaud, promovabilitatea fiind cu 16,7 puncte procentuale mai mare decat in 2012, in timp ce la un liceu din judet s-a inregistrat promovabilitate 100%, fiind un singur candidat, iar la altul - zero, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Bistrita-Nasaud, dintre cei 2. 708 elevi care s-au prezentat la examen, 1.

REZULTATE BAC 2013 TIMIS: Promovabilitate de 54,41%.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat in judetul Timis este de 54,41 la suta, cu 12,2 puncte procentuale mai mult decat in 2012. La trei licee din judet, niciun candidat nu a reusit sa obtina medie de trecere, relateaza Mediafax. Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Timis, promovabilitatea la examenul de bacalaureat in judet este de 54,41 la suta, inaintea contestatiilor, fata de 42,17 la suta cat a fost anul trecut, tot inainte de contestatii. In acest an, la trei licee din judet .

REZULTATE BAC 2013 CLUJ: Noua medii 10 promovabilitate de 70,99%.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat este de 70,99 la suta in judetul Cluj, cu 16,6 puncte procentuale mai mare decat anul trecut, fiind inregistrate, de asemenea, noua medii 10 si trei licee unde toti candidatii au obtinut medii de trecere, transmite Mediafax. Seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca rezultatul inregistrat la bacalaureat este unul bun, in conditiile in care .

REZULTATE BAC 2013. Care a fost diferenta de promovabilitate intre urban si rural.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 56,88 la suta in mediul urban si de 31,86 la suta in mediul rural, relateaza Mediafax. In intervalul 2004 - 2013, in fiecare an ponderea de promovare a bacalaureatului in mediul urban a fost superioara celei din mediul rural, diferentele variind intre 5,5,7 si peste 25 de procente. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,4%. Vezi ce nota ai luat la BAC si care sunt procentele de promovare pe JUDETE! In 2012, .

REZULTATE BAC 2013. Care este diferenta de promovabilitate intre urban si rural.

Promovabilitatea la bacalaureat este de 56,88 la suta in mediul urban si de 31,86 la suta in mediul rural, relateaza Mediafax. In intervalul 2004 - 2013, in fiecare an ponderea de promovare a bacalaureatului in mediul urban a fost superioara celei din mediul rural, diferentele variind intre 5,5,7 si peste 25 de procente. Citeste si REZULTATE BAC 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,4%. Vezi ce nota ai luat la BAC si care sunt procentele de promovare pe JUDETE! In 2012, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )