Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rezultate din primul tur preliminar al Europa League

Online Sport Online Sport,
Rezultate din primul tur preliminar al Europa League

Vedeti care au fost rezultatele inregistrate in primul tur preliminar al Europa League si echipele calificate mai departe. continuă pe Online Sport

Champions League, rezultate consemnate in primul tur preliminar

Marti s-au disputat partidele retur din turul intai preliminar al Champions League. Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate si echipele calificate.

Astra se califica in turul 2 preliminar al Europa League

La prima participare din istorie in cupele europene, formatia Astra Giurgiu a trecut fara probleme de primul tur preliminar al Europa League dupa ce a invins in ambele manse pe slovenii de la NK Domzale.

Astra, fara emotii in al doilea tur preliminar din Liga Europa. S-au aflat si adversarii Petrolului si ai Pandurilor. Surpriza cu care s-au ales ploiestenii

Astra Giurgiu si-a respectat blazonul de favorita in disputa cu micuta grupare slovena Domzale si avantajul luat in tur, 1-0 in deplasare. in aceasta seara, tot intr-un fel de deplasare, pe National Arena, la Bucuresti, giurgiuvenii au castigat si mansa secunda din primul tur preliminar al Ligii, scor 2-0.

Clubul Petrolul pune in vanzare biletele pentru primul meci din Europa League

FC Petrolul Ploiesti isi va incepe, pe 18 iulie, aventura in editia 2013-2014 a Europa League, urmanda sa o intalneasca, intr-un meci din cadrul turului doi preliminar al competitiei, pe invingatoarea dintre Inter Turku Finlanda) si Vikingur Insulele Feroe).

Ponta: Mandatul viitorului presedinte va fi de 5 ani, daca referendumul pentru Constitutie va fi organizat odata cu primul tur prezindetial

Primul-ministru Victor Ponta a explicat, luni, ca daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei se va organiza simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale, noua Constitutie se va aplica viitorului.

Ponta: Mandatul viitorului presedinte va fi de 5 ani, daca referendumul pentru Constitutie va fi organizat odata cu primul tur prezidential

Primul-ministru Victor Ponta a explicat, luni, ca daca referendumul pentru revizuirea Constitutiei se va organiza simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale, noua Constitutie se va aplica viitorului.

Pandurii ar putea incasa milioane de euro din Europa League

Calificarea echipei Pandurii in grupele Europa League va aduce in conturile clubului milioane de euro. La acesti bani se vor mai adauga bonificatiile considerabile pentru fiecare punct castigat.

Adversar surpriza pentru Petrolul in turul 2 preliminar

Feroezii de la Vikingur au rasturnat toate calculele hartiei si s-au impus, joi seara, in deplasare, in fata formatiei finlandeze Inter Turku, obtinand astfel calificarea in turul 2 preliminar al Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )