Libnet.ro
UNICEF

18:45

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Harghita: Kelemen are cel mai mare scor- 79,4%, lui Dusa i-au ...

România Liberă România Liberă,
REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Harghita: Kelemen are cel mai mare scor- 79,4%, lui Dusa i-au ...

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a castigat al patrulea mandat de deputat in Harghita, el obtinand cel mai mare scor - 79,4%, in timp ce Colegiul 5 din judet va intra la redistribuire intrucat ministrului Mircea Dusa i-au lipsit 313 voturi pentru a obtine direct mandatul, arata rezultatele finale. Potrivit rezultatelor finale furnizate de Biroul Electoral Judetean BEJ) Harghita, la Senat UDMR a obtinut 71,38 la suta din voturi in judet, pe locul al doilea fiind . continuă pe România Liberă

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Monica Iacob-Ridzi a primit 43,44 % din voturi si ia un nou ...

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob-Ridzi PPDD) a obtinut 43,44% din voturi in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor din Hunedoara, clasandu-se pe locul al doilea, dupa candidatul USL Ioan Rus, care a primit 47,04%, Ridzi declarand ca rezultatul ii asigura un nou mandat prin redistribuire. Potrivit rezultatelor finale din Colegiul 5 din judetul Hunedoara, cel care cuprinde localitatile Petrosani-Petrila-Aninoasa, date publicitatii de BEJ, fostul .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. in Prahova, USL castiga toate cele 5 mandate de senator si ...

USL a castigat detasat alegerile in Prahova, obtinand toate cele 5 mandate de senator si 10 dintre cele 12 mandate de deputat, iar Roberta Anastase, presedinte PDL Prahova, a obtinut 31,75%, avand cel mai mare numar de voturi intre candidatii ARD intr-un colegiu inchis de USL, potrivit Mediafax. Datele oficiale facute publice de Biroul Electoral Judetean Prahova in urma numararii voturilor din 614 sectii de votare dintr-un total de 620 arata ca USL este .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL a castigat la Constanta TOATE colegiile uninominale, iar ...

USL Constanta a castigat cele 14 colegii uninominale din judet, dupa centralizarea voturilor de la toate sectiile de votare, candidatii sai obtinand rezultate intre 57 si 66 la suta, pe locul doi la alegerile parlamentare clasandu-se PPDD, partid care a ocupat pozitia secunda in jumatate din colegii Potrivit informatiilor furnizate de Biroul Electoral Judetean Constanta, la Senat, USL a fost votat de 63,84 la suta dintre alegatori, PPDD a primit 17,57 la suta din .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL castiga toate mandatele de parlamentar in Arges si ...

USL a castigat toate cele 13 colegii parlamentare din judetul Arges, patru la Senat si noua la Camera Deputatilor, trei dintre candidati obtinand fiecare peste 70 la suta din voturi, o situatie similara fiind si la Dambovita, unde USL a castigat 11 mandate de parlamentar. Potrivit reprezentantilor BEJ Arges, rezultatele finale dupa centralizarea datelor de la toate cele 509 sectii de votare din judet arata ca la Senat USL a obtinut 163. 149 de voturi - 69%, PPDD .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Fenechiu si Vosganian - noi mandate de parlamentar in ...

Liberalii Relu Fenechiu si Varujan Vosganian au castigat noi mandate de parlamentar in judetul Iasi, in timp ce fostul ministru de Externe Teodor Baconschi a pierdut, la Senat, in fata Mihaelei Popa de la PNL, potrivit rezultatelor finale prezentate, luni seara, de Biroul Electoral Judetean, potrivit Mediafax. In judetul Iasi, USL a castigat toate cele 17 mandate de parlamentar, candidatii acestei aliantei obtinand peste 50 la suta din voturi in toate .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. Diaspora: Candidatul PPDD in colegiul 1, inaintea lui William ...

Mihai Aurelian, candidat al PPDD la Camera Deputatilor in Colegiul 1 Diaspora, caruia ii sunt arondate tarile europene ca Italia, Spania, Franta, a furnizat surpriza alegerilor din Diaspora, iesind inaintea mult mai cunoscutilor Victor Socaciu de la USL si William Branza de la ARD, potrivit Mediafax. Astfel, potrivit rezultatelor publicate de Biroul Electoral al Circumscriptiei 43 Diaspora, Mihai Aurelian, care locuieste in Madrid, a obtinut 12. 682 de voturi .

REZULTATE PARTIALE ALEGERI 2012. BEC: USL are 58,61% la Camera si 60,07% la Senat; ARD are ...

USL a castigat 58,61%% din voturile pentru Camera Deputatilor si 60,07% la Senat, dupa numararea voturilor din 99,56% din sectii, ARD avand 16,52% la Camera si 16,72% din voturi, potrivit BEC, potrivit Mediafax. De asemenea, PPDD a obtinut 13,98% la Camera Deputatilor si 14,63% la Senat, iar UDMR - 5,15% la Camera si 5,25% la Senat. Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a precizat ca mai sunt de centralizat datele din judetele Arad, Galati, Prahova, .

REZULTATE FINALE ALEGERI 2012. USL castiga TOATE colegiile si din judetul Braila; ARD e ...

USL a castigat toate cele sapte colegiile din judetul Braila, unde ARD s-a clasat pe locul al treilea, dupa PPDD, conform rezultatelor finale comunicat de Biroul Electoral Judetean, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, Petrea Dorin Silviu UNPR), candidat in Colegiul 1 Camera Deputatilor a obtinut 65% din voturi. Liberalul Vasile Varga, candidat in Colegiul 2 Camera Deputatilor, are un scor de 58,94%, Marian Dragomir PSD), candidat in Colegiul 3 Camera Deputatilor - 64,96%, in timp ce .

Ora 10:00 - BEC anunta primele REZULTATE PARTIALE la ALEGERILE PARLAMENTARE.

Biroul Electoral Central BEC) va anunta luni, la ora 10:00, primele rezultate partiale ale alegerilor parlamentare care s-au desfasurat duminica, 9 decembrie, in Romania si in afara tarii. Urmatoarele ore la care Biroul Electoral Central, birourile electorale de circumscriptie si oficiile electorale ale sectoarelor municipiului Bucuresti vor furniza rezultate partiale la alegerile parlamentare sunt 14:00, 18:00 si 20:00. Citeste si EXIT POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2012: USL: intre 54 si 60%, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )