Libnet.ro
UNICEF

06:45

Rica Raducanu, primele declaratii de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19

B1 B1,
Rica Raducanu, primele declaratii de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19

Rica Raducanu afost internat in spitalalaturi de sotia sa, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul portar, in varsta de 74 de ani, a oferit miercuri primele declaratii despre. continuă pe B1

Rica Raducanu, internat la spital cu Covid-19

Rica Raducanu, fostul mare portar al Rapidului si al echipei nationale a fost internat in spital, alaturi de sotia lui, ambii fiind infectati cu virusul SARS-Cov-2.

Rica Raducanu, internat impreuna cu sotia sa in spital - Ambii s-au infectat cu Covid-19

Fostul portar Rica Raducanu a fost internat in spital dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza fcrapid. ro.

Rica Raducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat in spital

Rica Raducanu a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Fostul portar este internat in spital impreuna cu sotia lui, care a fost, de asemenea, diagnosticata cu COVID-19. Anuntul a fost facut,.

Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui. in ce stare grava se afla, vesti de ultima ora

Fostul portar, Rica Raducanu si sotia sa, trec prin momente cumplite. Acestia au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, iar in prezent se afla amandoi internati la spitalul Matei Bals din Capitala. Momente cumplite pentru Rica Raducanu si sotia lui Rica Raducanu si sotia sa sunt infectati cu coronavirus, iar fostul sportiv a marturisit ca .

Sotia lui Rica Raducanu, in stare grava la ATI: Mi-e si frica sa o sun, ca nu raspunde

Rica Raducanu si sotia, ambii infectati cu SARS-Cov-2 sunt internati la Spitalul Victor Babes din Capitala. Fostul mare portar al Rapidului are o forma usoara a bolii, insa sotia sa a fost transferata in stare grava la ATI.

Valentina Pelinel, primele declaratii despre a treia sarcina. Suntem foarte fericiti

Cristi Borcea si Valentina Pelinel vor sa devina iar parinti? Ce a declarat fostul model. Amintim ca Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au cununat civil pe data de 12 septembrie 2018. Valentina Pelinel, primele declaratii despre a patra sarcina Acestia au o familie numeroasa si nu vor sa se opreasca aici. in anul 2016, Valentina .

Augustin Viziru, primele declaratii despre nunta. Ce a putut spune despre mama fiicei sale, toata tara l-a auzit

Desi isi pusese in gand sa nu mai aiba nicio relatie serioasa dupa ce a fost inselat de fosta sotie, Oana Mares, Augustin Viziru face primele declaratii despre nunta. Ce a putut spune castigatorul Ferma 2020 despre mama fiicei sale a uimit pe toata lumea. Augustin Viziru, despre nunta cu iubita sa in anul 2011, .

Catinca Roman, primele declaratii despre despartirea surorii sale: Parerea mea ca Marius o tragea in jos

Catinca Roman a facut primele declaratii despre despartirea surorii sale Oana de Marius Elisei si considera ca Oana e mult mai linistita acum. Parerea mea ca Marius o tragea in jos, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )