Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna! S-au sarutat luni seara intr-un club din New York!

ADPM ADPM,
Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna! S-au sarutat luni seara intr-un club din New York!

Era doar o chestiune de timp pana cand au ajuns sa se impace si sa formeze din nou un cuplu! Dupa ce si-au declarat dragostea prin diferite interviuri televizate, Rihanna si Chris Brown au fost vazuti sarutandu-se si imbratisandu-se luni seara intr-un club din New York. Continue reading . continuă pe ADPM

Fat Man Scoop vine din nou in Romania! Artistul va sustine un concert in Club Chaboo! |VIDEO

Pregateste-te pentru cel mai tare eveniment al acestui weekend! Vinerea aceasta, Club Chaboo ti-a pregatit un party de proportii alaturi de un artist cu greutate: FAT MAN SCOOP! Castigator al unui premiu Grammy in 2005 Best Short Form Music Video) si al un trofeu Soul Train Music Award in 2006 ambele cu piesa Lose [.

Actiunile Oltchim se tranzactioneaza din nou la bursa

Actiune Oltchim vor fi tranzactionate din nou la bursa, incepand de miercuri, ora 09:30, potrivit unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare in.

Adrian Nastase, asteptat din nou la tribunal: Va cere eliminarea din pedeapsa a celor sase zile petrecute in spital

Fostul premier Adrian Nastase este asteptat din nou la tribunal pentru a cere instantei judecatoresti sa ii scada din pedeapsa zilele petrecute la spitalul Floreasca. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Antena 3, din nou in topul audientelor

In luna septembrie, Antena 3 a urcat din nou pe podium, obtinand locul al treilea in topul televiziunilor generaliste si primul loc in topul posturilor de stiri, anunta Kantar Media. Pe parcursul intregii zile,.

Iranul autorizeaza din nou accesul la mesageria Gmail.

Autoritatile iraniene au permis din nou accesul la mesageria electronica Gmail, serviciu gratuit si relativ securizat al companiei Google, a anuntat luni agentia de presa Mehr, relateaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit lui Mohammad Reza Miri, un oficial al Ministerului Telecomunicatiilor, blocajul Gmail era involuntar, autoritatile avand in vedere numai sa consolideze restrictiile de acces la site-ul de Internet YouTube dupa difuzarea unor fragmente dintr-un film care denigra islamului si .

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

Ursii ataca din nou: Oamenii din judetul Alba, terorizati de un animal care le-a mancat mai multe vaci

Ursii au inceput sa atace si in judetul Alba. intr-un sat din comuna Livezile, o vaca a fost omorata iar alte trei au disparut dupa ce un urs a atacat cireada. Localnicii se tem acum si pentru viata lor.

Gastele Capitoliului. Din nou despre intelectualii lui Ponta Antonescu.

Doamna Bianca Burta-Cernat, domnule Ovidiu Simonca, cele trei pagini insumate in care raspundeti, in Observator Cultural, nr. 643, articolului meu din 22, ar presupune, drept replica analitica, sa scriu o brosura. N-o voi face, asa ca va ofer acest raspuns sumar si foarte incomplet. Protestati ca va consider manati de ura, frustrare si rea-credinta. Fie, nu e ura, nu-i frustrare, nu-i rea-credinta. Desi nu stiu cum sa calific unele scoateri din context ale analizelor mele.

Adrian Nastase, din nou la tribunal: Avocatul sau: Esti arestat, dar nu se ia in calcul faptul ca executi pedeapsa. Cred insa ca judecatorul va intelege argumentele

UPDATE 10:27 Avocatul Ion Cazacu, reprezentantul luiAdrian Nastase, a declarat marti ca spera ca judecatorul sa inteleaga argumentele in baza caruia se cere scaderea celor sase zile din pedeapsa cu.

Gmail este din nou disponibil in Iran, dupa ce autoritatile au interzis accesul timp de o saptamana

Autoritatile iraniene au redeschis accesul la serviciul de mail furnizat de Google, dupa ce l-au blocat timp de o saptamana, a declarat un oficial guvernamental din Iran, citat de Reuters. Iran este tara cu unul.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )