Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adrian Nastase, din nou la tribunal: Avocatul sau: Esti arestat, dar nu se ia in calcul faptul ca executi pedeapsa. Cred insa ca judecatorul va intelege argumentele

B1 B1,
Adrian Nastase, din nou la tribunal: Avocatul sau: Esti arestat, dar nu se ia in calcul faptul ca executi pedeapsa. Cred insa ca judecatorul va intelege argumentele

UPDATE 10:27 Avocatul Ion Cazacu, reprezentantul luiAdrian Nastase, a declarat marti ca spera ca judecatorul sa inteleaga argumentele in baza caruia se cere scaderea celor sase zile din pedeapsa cu. continuă pe B1

Adrian Nastase, din nou la tribunal: Procuror: Cand Nastase a incercat sa se sinucida nu se afla inca in executarea efectiva a pedepsei

UPDATE 11:55 Procurorul care a luat parte la sedinta unde s-a discutat reducerea pedepsei lui Adrian Nastase cu cele sase zile petrecute in spital a aratat ca nu se computa la perioada efectiv executata .

Adrian Nastase, asteptat din nou la tribunal: Va cere eliminarea din pedeapsa a celor sase zile petrecute in spital

Fostul premier Adrian Nastase este asteptat din nou la tribunal pentru a cere instantei judecatoresti sa ii scada din pedeapsa zilele petrecute la spitalul Floreasca. Magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Contestatia privind anularea pedepsei lui Adrian Nastase in Trofeul calitatii, amanata pentru 5 noiembrie

Completul de cinci judecatori de la instanta suprema a amanat, luni, pentru 5 noiembrie contestatia in anulare formulata de Adrian Nastase in cazul deciziei definitive de condamnare la doi de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii, deoarece la dosar nu a ajuns motivarea sentintei, anunta Mediafax.

Adrian Nastase vrea sa-si scurteze pedeapsa in cazul Trofeul Calitatii

Adrian Nastase solicita instantei Tribunalului Bucuresti eliminarea din condamnarea sa definitiva a celor sase zile in care a fost internat la Spitalul Floreasca, conform surselor de presa.

Adrian Nastase a iesit din inchisoare. Fostul premier vrea sa-si scurteze pedeapsa in cazul Trofeul Calitatii

Adrian Nastase a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Bucuresti TB). Magistratii vor judeca cererea sa de eliminare din condamnarea la doi ani de inchisoare dispusa in dosarul Trofeul calitatii a celor.

Adrian Nastase iese astazi din inchisoare. Vezi motivul pentru care isi va parasi celula de la Jilava

Magistratii instantei supreme vor judeca astazi cererea avocatilor lui Adrian Nastase de contestare a sentintei de 2 ani de inchisoare din dosarul Trofeul Calitatii. Avocatii vor incerca sa ii.

Antena 3, din nou in topul audientelor

In luna septembrie, Antena 3 a urcat din nou pe podium, obtinand locul al treilea in topul televiziunilor generaliste si primul loc in topul posturilor de stiri, anunta Kantar Media. Pe parcursul intregii zile,.

Iranul autorizeaza din nou accesul la mesageria Gmail.

Autoritatile iraniene au permis din nou accesul la mesageria electronica Gmail, serviciu gratuit si relativ securizat al companiei Google, a anuntat luni agentia de presa Mehr, relateaza AFP, citata de Mediafax. Potrivit lui Mohammad Reza Miri, un oficial al Ministerului Telecomunicatiilor, blocajul Gmail era involuntar, autoritatile avand in vedere numai sa consolideze restrictiile de acces la site-ul de Internet YouTube dupa difuzarea unor fragmente dintr-un film care denigra islamului si .

Negocierile dintre Dan Diaconescu si OPSPI pe tema PRIVATIZARII Oltchim, din nou SUSPENDATE.

Negocierile dintre Dan Diaconescu si Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) pe tema privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea OLT) sunt din nou suspendate, intrucat patronul OTV nu a prezentat dovada ca dispune de banii pentru cumpararea actiunilor, potrivit Mediafax. Negocierile dintre cele doua parti au fost intrerupte sambata si duminica, dar au fost reluate luni, la ora 9. La ora 11. 00 Diaconescu a declarat, la iesirea din sediul Ministerului .

Vanzarea tabletelor Samsung Galaxy Tab 10.1, permisa din nou in SUA

Un tribunal american a ridicat interdictia comercializarii tabletelor Galaxy 10. 1, produse de catre Samsung, dupa ce aceste gadgeturi au fost interzise in luna iunie in urma disputelor asupra patentului cu Apple.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )