Libnet.ro
UNICEF

11:45

RIO 2016: Marian Oprea rateaza calificarea in finala de la triplu salt

Online Sport Online Sport,
RIO 2016: Marian Oprea rateaza calificarea in finala de la triplu salt

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea in finala probei de triplu salt la Jocurile Olimpice de la Rio. continuă pe Online Sport

JO 2016: Marian Oprea a ratat calificarea in finala de la triplusalt

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea in finala probei de triplusalt la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a ratat toate cele trei incercari prin calcarea pragului.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza saritura Dragulescu si podiumul olimpic

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza incredibil medalia la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

OLIMPIADA. Marian Oprea a ratat calificarea in finala probei de triplusalt

Atletul roman Marian Oprea nu a reusit sa acceada in finala probei de triplusalt din cadrul Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, ratand toate cele trei sarituri efectuate in cadrul.

JO 2016: Ancuta Bobocel a ratat calificarea in finala de la 3000 de metri obstacole

Atleta Ancuta Bobocel a ratat, sambata, calificarea in finala la 3. 000 de metri obstacole, dupa ce s-a clasat pe locul 13 in seria a treia, la Jocurile Olimpice de la Rio, informeaza News. ro.

JO 2016: Norbert Trandafir a ratat calificarea in finala probei de 50 metri liber

Inotatorul roman Norbert Trandafir a ratat, joi, calificarea in finala probei de 50 m liber din cadrul competitiei de natatie de la Jocurile Olimpice, dupa ce s-a clasat pe locul 7 in prima semifinala.

Marian Oprea rateza complet concursul de triplusalt: Atletul a fost eliminat in calificari dupa ce a depasit pragul la toate cele trei sarituri

Atletul Marian Oprea a ratat calificarea in finala olimpica de triplusalt. Prezent joi in calificarile probei, sportivul roman a depasit pragul la toate cele trei sarituri efectuate. Baremul de.

LIVETEXT JO 2016: Marian Dragulescu lupta pentru medalie, in finala de la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu incearca sa imbogateasca zestrea de medalii a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind prezent in finala de la sarituri, programata la ora 20:54.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in finala olimpica de dublu contra spaniolilor Marc Lopez si Rafael Nadal (dupa 01:00)

Jucatorii Horia Tecau si Florin Mergea vor juca vineri seara pentru titlul olimpic in proba de dublu la Rio. Adversarii reprezentantilor Romaniei sunt spaniolii Marc Lopez si Rafael Nadal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )