Libnet.ro
UNICEF

21:30

RISE Project: Afacerile puterii si ale opozitiei. Dosarul retrocedarilor: suveica Bittner-Cocos

Hotnews Hotnews,
 RISE Project: Afacerile puterii si ale opozitiei. Dosarul retrocedarilor: suveica Bittner-Cocos

Beneficiarul despagubirilor ilegale, afacere pentru care a fost arestat astazi procurorul sef antimafia, a preluat datorii de milioane de euro de la gruparea Bittner - Cocos, arata o investigatie RISE Project. continuă pe Hotnews

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si.

VIDEO Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind pus sub acuzare de DNA in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a decis joi Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Instanta a admis cererea DNA privind arestarea deputatului, insa hotararea instantei nu este definitiva. In acelasi dosar, au fost arestati anterior fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, fiind puse sub urmarire penala mai multe persoane, printre care senatorul PSD Ilie Sarbu si directorul Romsilva, Adam Craciunescu.

Deputatul Ioan Adam a fost arestat in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia.

Deputatul Ioan Adam, ARESTAT in dosarul retrocedarilor din Bacau

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat, joi, printr-o decizie luata de inalta Curte de Casatie si Jutitie ICCJ), in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, in care au fost arestati si fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fiul acestuia, conform Mediafax.

Deputatul PSD Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale, in care este cercetat si Viorel Hrebenciuc, relateaaz B1 TV. Ioan Adam urmeaza sa fie incarcerat, dar poate.

Cine e Stelian Gheorghe, omul de afaceri implicat in dosarul retrocedarilor cu Alina Bica

Pentru prima oara in istoria Romaniei, seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) este arestat de procurorii anti-coruptie, in timp ce este in functie. Seful arestat este procurorul Alina Bica, iar motivul: o despagubire ilegala pe care i-ar fi acordat-o omului de afaceri Gheorghe Stelian in 2011, pe cand Bica era la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Cine este insa Gheorghe Stelian? Citeste in articol de ce i se spune acestuia 'Stelu sageata lui Dorin Cocos', cum a fost convocat in sedinta de urgenta de Truica dupa arestarea lui Cocos in dosarul Microsoft, cum i-a vandut Elenei Udrea pe care aceasta era ministru un teren care i-a provocat insomnii, cum a cumparat hotelul Mamaia si terenul de sub Circul de Stat Globus.

DNA cere arestarea judecatorului Neculae Toader, acuzat de luare de mita in dosarul retrocedarilor ilegale

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al Judecatoriei Patarlagele, judetul Buzau, judecatorul Neculae Toader, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu in dosarul retrocedarii a peste 5.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Fostul prefect al judetului Buzau, Paul Beganu, impreuna cu alti trei complici, a fost retinut pentru 24 de ore, la propunerea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, in dosarul privind retrocedarea nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor patru inculpati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )