Libnet.ro
UNICEF

01:06

RMN-ul de peste 2,5 milioane de lei de la Spitalul Judetean a fost pus in functiune

Adevărul Adevărul,
RMN-ul de peste 2,5 milioane de lei de la Spitalul Judetean a fost pus in functiune

Aparatul de imagistica prin rezonanta magnetica - IRM cunoscut si sub denumire de RMN rezonanta magnetica nucleara) achizitionat la inceputul acestui an pentru Spitalul Judetean de Urgenta Zalau a fost pus in functiune. continuă pe Adevărul

Peste 1,2 milioane lei subventii acordate partidelor in luna martie

Valoarea totala a subventiilor acordate de la bugetul de stat partidelor politice in luna martie se ridica la 1. 476,53 lei.

Presedintia intentioneaza sa cumpere sistem de irigatii de peste 2,4 milioane de lei pentru curtea Palatului Cotroceni

Administratia Prezidentiala intentioneaza sa cumpere un sistem de irigatii a vegetatiei in valoare de aproape 2,4 milioane de lei, la care se adauga TVA, pentru curtea Palatului Cotroceni. Presedintia a lansat o cerere de oferta in acest sens pe sistemul public de licitatii, anunta Mediafax.

Profit de 210 milioane lei, pentru Grupul KRUK

Grupul KRUK, care se ocupa cu managementul creantelor, a inregistrat un profit net consolidat de 210 milioane lei 204 milioane zloti), in 2015, comparativ cu 156 milioane lei 151 milioane zloti) in 2014, cresterea fiind de 35%, potrivit unui comunicat de presa.

APIA le plateste fermierilor ajutoare pentru motorina de 100 milioane lei

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput sa plateasca ieri, catre fermieri, subventii pentru acciza la motorina, ajutorul de stat in acest sens insumand 100 de milioane de lei pentru o cantitate totala de 56,3 mii de tone de motorina utilizata in agricultura in trimestrul patru din 2015, potrivit unui comunicat al APIA.

Afaceri de peste 63 de milioane de euro, pentru Vola.ro

Portalul de turism Vola. ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 63 de milioane de euro in 2015, pentru toate cele patru tari in care opereaza: Romania, Polonia, Ucraina si Vietnam, conform unui comunicat de presa trimis de companie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )