Libnet.ro
UNICEF

16:45

Robbie Williams a realizat un lyric video pentru single-ul Shine My Shoes!

Devorator Monden Devorator Monden,
Robbie Williams a realizat un lyric video pentru single-ul Shine My Shoes!

Piesa, compusa in colaborare cu Guy Chambers si Chris Heath, a fost lansata pe 13 septembrie ca prim single promotional de pe viitorul album al cantaretului britanic, Swings Both Ways, care va aparea pe 18 noiembrie. Pentru a fi promovata cum se cuvine, piesa Shine My Shoes beneficiaza acum si de un lyric video ceea . continuă pe Devorator Monden

Daughtry au realizat un lyric video pentru single-ul Waiting For Superman!

Solistul Chris Daughtry si colegii sai le ofera fanilor un lyric video al primului single extras de pe viitorul album al formatiei, intitulat Baptized, care va fi lansat pe 19 noiembrie. Waiting For Superman a fost lansata ca single oficial pe 17 septembrie. Noua piesa a fost compusa in colaborare cu Martin Johnson si Sam .

Cher a realizat un lyric video pentru noul sau single I Hope You Find It!

Noua piesa a fost interpretata live in premiera acum cateva zile in cadrul show-ului Today de la postul de televiziune NBC. In cadrul aceleiasi emisiuni Cher a dezvaluit si cateva detalii despre viitorul sau turneu, Dressed To Kill Tour. I Hope You Find It, cel de-al doilea single extras de pe albumul Closer To The .

HOT! Enrique Iglesias ne incanta cu single-ul Heart Attack!

Zilele trecute v-am prezentat in cadrul unui articol un fragment din noua piesa a starului spaniol in varianta difuzarii la radio. Acum revenim pentru a va da spre ascultare single-ul Heart Attack in varianta audio originala. Difuzat in premiera pe 18 septembrie si urmand a fi lansat pe iTunes pe 15 octombrie, Heart Attack reprezinta .

Miss G revine cu single-ul New Start, in colaborare cu Misha Twain si Deepcentral

Dupa ce te-a facut sa te indragostesti de primul sau single, Moonlight, Miss G revine single-ul New Start, in colaborare cu Misha Twain si Deepcentral. Imi doream sa colaborez cu baietii de la Deepcentral de mai multa vreme. Mi-a placut piesa, i-am simtit potentialul din primul moment. Sunt sigura cali se va potrivi multor tinere .

Fresh! Mandinga a lansat single-ul La Vita E Bella!

Au trecut 6 ani de la lansarea ultimei piese in limba romana, asa ca Mandinga revine cu un super single, La vita e bella, o coproductie Hahaha Production, Cat Music si Happiness Production. Muzica si versurile poarta amprenta Smiley si Serban Cazan asa ca, dupa cum chiar ei spuneau intr-o piesa, tot ce facem noi .

Michelle Williams revine cu un nou single Fire!

Fosta membra Destinys Child continua sa isi promoveze viitorul material de studio, intitulat Journey To Freedom, prin lansarea unui nou single, Fire, care a fost dezvaluit pe 23 septembrie. Concomitent cu dezvaluirea noului single, Michelle Williams a dat publicitatii si coperta piesei Fire pe care artista apare purtand o tinuta alb-negru, o palarie neagra si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )