Libnet.ro
UNICEF

23:00

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Bucurestiul arata ca un oras parasit de administratorii lui

România Liberă România Liberă,
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Bucurestiul arata ca un oras parasit de administratorii lui

Candidatul PMP pentru functia de primar al Capitalei este Robert Turcescu - foarte cunoscut in calitate de jurnalist. Mult mai recent, Ministerul Apararii Nationale i-a acordat lui Robert Turcescu gradul de colonel, iar aceasta avansare a generat o controversa ale carei ecouri inca nu s-au stins. Va prezentam prima parte a interviului acordat de Robert Turcescu pentru Rl. continuă pe România Liberă

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Bucurestiul arata ca un oras parasit de administratorii lui

Candidatul PMP pentru functia de primar al Capitalei este Robert Turcescu - foarte cunoscut in calitate de jurnalist. Mult mai recent, Ministerul Apararii Nationale i-a acordat lui Robert Turcescu gradul de colonel, iar aceasta avansare a generat o controversa ale carei ecouri inca nu s-au stins. Va prezentam prima parte a interviului acordat de Robert Turcescu pentru Rl.

Aproape cea mai penibila aparitie tv a lui Robert Turcescu

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, are in spate o lunga cariera jurnalistica. Ziare, televiziuni si un episod acoperit, iar la sfarsitul zilei, cateva sute de mii de euro.

Nu am o problema sa merg in campanie cu Basescu

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, spune ca justitia trebuie sa se pronunte in legatura cu dosarul in care Traian Basescu este urmarit penal pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani si sustine ca, in pofida acestui dosar, nu are niciun fel de problema in a se afisa in campanie alaturi de fostul presedinte, transmit surse din media.

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism.

Hibele publicitatii electorale in mediul online. Robert Turcescu cere clarificari

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, cere lamuriri Autoritatii Electorale Permanente cu privire la mai multe aspecte legate de cheltuielile din campania electorala, publicitatea on-line si videoclipurile de promovare ale candidatilor, precizand, totodata, vineri, intr-o conferinta de presa, ca anexa 12 din ghidul de finantare al AEP este un document halucinant.

Deziluzia optica: Baza, Primaria Capitalei!

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP. Daca Basescu a candidat cu sloganul Vin la primarie!, Turcescu va candida cu sloganul Rom la primarie!. Daca.

Candidatii la Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere. Cine este cel mai bogat

Candidatii pentru Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere, potrivit cerintelor legii. Cel mai instarit dintre candidati este Robert Turcescu, in timp ce candidatul cu cea mai mica avere este Nicusor Dan, liderul USB.

Ce averi au candidatii la Primaria Capitalei / Firea- 2034 mp teren, tablouri si gravuri de 80.000 euro/ Robert Turcescu - cinci apartamente si o casa in Bucuresti

Gabriela Firea detine tablouri si gravuri de 80. 000 euro, Catalin Predoiu are mare parte din proprietati pe numele sotiei, Robert Turcescu are cinci apartamente si o casa in Bucuresti, 18 conturi, actiuni la OMV Petrol, Romgaz si alte companii, iar Daniel Barbu are mobila din secolele XVII - XIX, potrivit Mediafax.

Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 28 aprilie - 6 mai 2016

Analiza saptamanala 28 aprilie-6 mai) a aparitiilor in Social Media ale candidatilor inscrisi in cursa electorala pentru primaria generala a capitalei. A fost analizat numarul de mentiuni al fiecaruia dintre urmatorii candidati: Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu, Robert Turcescu si Daniel Barbu.

Ion Cristoiu: Traian Basescu a tinut sa prezinte desemnarea lui Robert Turcescu drept o solutie de ultima ora

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre imposibilitatea lui Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei, din cauza redeschiderii dosarului Casunean.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )