Libnet.ro
UNICEF

06:30

Aproape cea mai penibila aparitie tv a lui Robert Turcescu

Antena3 Antena3,
 Aproape cea mai penibila aparitie tv a lui Robert Turcescu

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, are in spate o lunga cariera jurnalistica. Ziare, televiziuni si un episod acoperit, iar la sfarsitul zilei, cateva sute de mii de euro. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Acoperitul Robert Turcescu este milionar in euro - documente explozive

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, averea candidatului PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, o avere dobandita in mare parte ca slujbas al regimului.

Surpriza uriasa in declaratie de avere a lui Robert Turcescu. Deconspiratul lui Basescu este putred de bogat

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Robert Turcescu, detine terenuri intravilane si agricole care insumate au o suprafata de peste 11. 000 mp in Stefanesti, Mogosoia, Sulina, Golesti, sectorul 6 s.

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

HRISTOS A iNVIAT! Patriarhul Daniel: Sfintele Pasti, cea mai mare sarbatoare a Bisericii!

HRISTOS A iNVIAT! Sfintele Pasti reprezinta cea mai mare sarbatoare a Bisericii, care da sens vietii omului credincios, transmite Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in Pastorala la invierea Domnului.

Cea mai mare tranzactie a anului: O companie chineza a pus mana pe rafinaria Rompetrol (VIDEO)

Chinezii au pus mana pe cea mai mare rafinarie din Romania. China Energy Company Limited a cumparat pachetul majoritar de actiuni al grupului Rompetrol, arata B1 TV. Compania din China va investi.

FOTO + VIDEO: Smoothie, cea mai fotogenica pisica de pe Internet

Uneori ai nevoie de un Smoothie in viata ta, este mottoul persoanei care detine cea mai fotogenica pisica de pe retelele de socializare. Britanica cu parul lung a devenit vedeta printre internauti, datorita ochilor sai verzi si atitudinii relaxate din fotografii.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Temperaturi scazute si ploi in cea mai mare parte a tarii in primele zile din mai

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv 2 15 mai. in prima perioada a lunii mai se asteapta ploi in toata tara. Tot in aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, temperaturile vor fi scazute. in cea de-a doua saptamana temperaturile diurne vor avea valori medii cuprinse intre 22 si 24 de grade Celsius.

Mama Deliei e cea mai tare! Uite cum se distreaza amandoua in timp ce artista o filmeaza

Delia are cu cine sa semene. Artista si-a filmat mama in timp ce doamna Matache incerca o pereche de ochelari virtuali VR. Vedeta i-a pus mai multe imagini impresionante care au lasat-o pe mama ei cu gura cascata. Delia.

Cea mai veche Dacie 1300 din Romania, expusa la Brasov

Vechile Dacii, care au marcat istoria auto a tarii si copilaria multora dintre noi, se aduna sambata, 7 mai, in Piata Sfatului din Brasov, cu prilejul intalnirii Dacia Clasic, un eveniment organizat de Retromobil Club Romania.

Omul cu cea mai scumpa paza! Cate milioane sunt cheltuite pe siguranta sefului Facebook

Mark Zuckerberg ocupa a 19-a pozitie in topul celor mai influente persoane din lume si a patra in clasamentul celor mai bogati oameni din America, potrivit Forbes. Prin urmare, siguranta lui costa si e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )