Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Turcescu a intrat in posesia Contractului Bechtel, ratacit de autoritati

B1 B1,
Robert Turcescu a intrat in posesia Contractului Bechtel, ratacit de autoritati

Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat joi seara ca a intrat in posesia unei copii electronice a Contractului Bechtel, un draft electronic fara semnaturi, precizand insa ca textul este identic cu cel pe care se. continuă pe B1

Dan Sova i-a delegat principalele atributii Elenei Petrescu, care a devenit, practic, noul ministru al Transporturilor. Aceasta a fost directorul Directiei Juridice din minister la semnarea contractului Bechtel - Robert Turcescu

Dan Sova a delegat principalele atributii de ministru al Transporturilor catre secretarul general al ministerului, Elena Petrascu, la doar o zi dupa aceasta si-a preluat functia, scrie Robert Turcescu, pe blogul lui. Ziaristul noteaza ca Elena Petrascu pare genul de functionar public indispensabil, in conditiile in care aceasta era, in 2001, cand Nastase si Mitrea au semnat contract Bechtel, directorul general al Directiei Juridice din Ministerul Transporturilor.

Oana Sarbu rupe tacerea! De ce s-a despartit de Robert Turcescu

Dupa ce a iesit la iveala, la finele lunii martie, faptul ca, deja de anul trecut, au hotarat sa-si spuna adio, dupa mai bine de un deceniu de relatie, Oana Sarbu vorbeste pentru prima oara despre despartirea de omul de televiziune Robert Turcescu.

Primul interviu cu Oana Sarbu, dupa despartirea de Robert Turcescu: Avem o lume in care nu mai incape nimeni altcineva

E lumea noua pe care a descoperit-o prin ochii baietelului ei, Alexandru Stelian 5 ani), si care i-a schimbat cu totul modul de-a privi lucrurile. Ne-am intalnit dupa multi ani, la o cafea. Asta chiar inainte ca Robert Turcescu sa recunoasca in presa ca ei doi nu mai formeaza un cuplu de la jumatatea anului trecut. Si asa am redescoperit-o pe Oana in alte culori.

Traian Basescu, la Sub semnul intrebarii, cu Robert Turcescu - Emisiunea completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a fost invitat, luni seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii, realizata de jurnalistul Robert Turcescu si difuzata de B1 TV. Printre subiectele abordate de Traian.

Traian Basescu este invitatul lui Robert Turcescu la Sub semnul intrebarii, de la ora 21:30, pe B1 TV

Presedintele Traian Basescu este invitatul jurnalistului Robert Turcescu in editia de astazi a emisiunii Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV incepand cu ora 21:30. Unde se duc banii din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )