Libnet.ro
UNICEF

10:30

Robert Turcescu: Noi documente despre afacerile lui Dan Voiculescu cu terenurile agricole ale statului

Hotnews Hotnews,
 Robert Turcescu: Noi documente despre afacerile lui Dan Voiculescu cu terenurile agricole ale statului

Robert Turcescu a publicat miercuri pe blog trei documente din care rezulta, sustine jurnalistul, metoda prin care Dan Voiculescu ar fi reusit sa se acopere legal pentru arendarea prin metoda concurs restrins de oferte a 2600 de hectare de teren din Giurgiu. Robert Turcescu sustine ca acest lucru a fost posibil cu complicitatea Agentiei Domeniilor Statului si a Ministerului Agriculturii care au modificat setul de proceduri in vigoare la acea vreme eliminand limita de 100 de hectare care puteau fi arendate prin metoda concurs restrans de oferte. continuă pe Hotnews

Robert Turcescu: Proceduri ilegale ale ADS pentru arendasul Voculescu

Jurnalistul Robert Turcescu a publicat, miercuri, pe blogul sau, trei documente din care rezulta cum a reusit omul de afaceri Dan Voiculescu sa acopere legal, cu complicitatea Agentiei Domeniilor Statului ADS) si a Ministerului Agriculturii arendarea prin metoda concurs restrans de oferte a celor 2600 de hectare de teren de aur din Giurgiu .

Noi detalii despre VW Rallycross Beetle

Volkswagen a dezvaluit niste detalii despre masina pe care o va folosi la campionatul Red Bull Global Rallycross din acest sezon. Cu cei 544 de cai putere ai motorului turbo cu patru cilindri de 1,6 litri, GRC Beetle e mult mai mult decat o ruda indepartata a vechiului Beetle.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )