Libnet.ro
UNICEF

23:45

Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

Hotnews Hotnews,
 Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

Sotia lui Robin Williams, care s-a sinucis luni, a anuntat joi ca celebrul actor american, care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii Parkinson, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Susan Schneider, despre Robin Williams: Suferea de un inceput al bolii Parkinson

Susan Schneider, sotia lui Robin Williams, a declarat, joi, ca actorul american care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii parkinson, informeaza AFP. A ramas treaz si a era.

Robin Williams suferea de Parkinson

Actorul Robin Williams, gasit mort luni in locuinta sa din California, suferea de o forma incipienta a bolii Parkinson, sustine sotia sa, Susan Schneider, citata de BBC News.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

Cum a murit Robin Williams! A incercat sa-si taie venele, insa apoi s-a sufocat cu o curea!

Imprejurarile prin care actorul Robin Williams si-a luat viata sunt de o tristete fara margini. Comediantul suferea de o depresie serioasa in ultimii ani din viata lui, cauzata de problemele financiare si de regretul ca se afla pe o panta descendenta a carierei sale. In noaptea de duminica spre luni acesta si-a pierdut mintile si intr-un moment de nebunie si-a luat viata.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

Tragedie! Robin Williams a murit! A fost gasit fara suflare in casa!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca s-ar fi sinucis din pricina depresiei de care suferea de ceva vreme.

S-a sinucis din cauza banilor! Robin Williams era in pragul falimentului, fapt ce a declansat depresia!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca acesta s-a spanzurat intr-o camera alaturata de cea in care dormea sotia lui, iar motivul depresiei sale serioase are radacini financiare. Robin Williams nu vorbea prietenilor in ultima vreme decat despre necazurile pe care le are cu banii.

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams. Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams: Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

Actorul Robin Williams va fi omagiat la Gala premiilor Emmy din 25 august

Robin Williams va fi omagiat in direct la Gala premiilor Emmy din 25 august. intre timp, fanii descopera coincidente ciudate legate de viata lui Robin Williams. Starul din Doamna Doubtfire aproape ca si-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )