Libnet.ro
UNICEF

10:15

Susan Schneider, despre Robin Williams: Suferea de un inceput al bolii Parkinson

B1 B1,
Susan Schneider, despre Robin Williams: Suferea de un inceput al bolii Parkinson

Susan Schneider, sotia lui Robin Williams, a declarat, joi, ca actorul american care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii parkinson, informeaza AFP. A ramas treaz si a era. continuă pe B1

Robin Williams suferea de un inceput al bolii Parkinson

Sotia lui Robin Williams, care s-a sinucis luni, a anuntat joi ca celebrul actor american, care suferea de o grava depresie, era atins si de un inceput al bolii Parkinson, scrie AFP.

Nu inca un text despre Robin Williams

Inainte de toate, trebuie sa va spun nu doar ca n-am plans la moartea lui Robin Williams, dar nu am plans nici dupa Michael Jackson, nici dupa Whitney Houston, Laura Stoica sau Madalina Manole. Nu am plans nici dupa Marquez, nici dupa Salinger. Poate ca m-am intristat, poate ca am ridicat din umeri a neputinta, dar atat. in general, ma loveste mai degraba moartea oamenilor pe care i-am cunoscut personal si pe care i-am mai si iubit.

10 lucruri pe care nu le stiai despre Robin Williams

Actorul Robin Williams, gasit mort in casa sa din California, era mare fan rugby, iar unul din serialele lui preferate era Star Trek, noteaza 10factsabout. com.

Robin Williams suferea de Parkinson

Actorul Robin Williams, gasit mort luni in locuinta sa din California, suferea de o forma incipienta a bolii Parkinson, sustine sotia sa, Susan Schneider, citata de BBC News.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

Cum a murit Robin Williams! A incercat sa-si taie venele, insa apoi s-a sufocat cu o curea!

Imprejurarile prin care actorul Robin Williams si-a luat viata sunt de o tristete fara margini. Comediantul suferea de o depresie serioasa in ultimii ani din viata lui, cauzata de problemele financiare si de regretul ca se afla pe o panta descendenta a carierei sale. In noaptea de duminica spre luni acesta si-a pierdut mintile si intr-un moment de nebunie si-a luat viata.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

Tragedie! Robin Williams a murit! A fost gasit fara suflare in casa!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca s-ar fi sinucis din pricina depresiei de care suferea de ceva vreme.

In memoriam. Robin Williams, despre droguri

Discovery Channel Romania comemoreaza disparitia lui Robin Williams, difuzand astazi, 15 august, de la ora 21. 00, un episod din seria Curiosity, prezentat de celebrul actor. Intitulat Cum functioneaza drogurile?, programul dezvaluie ce contin substantele narcotice, in ce mod ne modifica trupul si mintea si, mai ales, de ce oamenii care le folosesc devin dependenti de ele si uneori chiar mor.

Robin Williams, despre efectele drogurilor intr-un program Discovery

Discovery Channel Romania comemoreaza disparitia lui Robin Williams, difuzand vineri, 15 august, de la ora 21. 00, un episod din seria Curiosity, prezentat de celebrul actor. Intitulat Cum functioneaza drogurile?, programul dezvaluie ce contin substantele narcotice, in ce mod ne modifica trupul si mintea si, mai ales, de ce oamenii care le folosesc devin dependenti de ele si uneori chiar mor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )