Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams: Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Adevărul Adevărul,
Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams: Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii. continuă pe Adevărul

Mesajele emotionante ale copiilor lui Robin Williams. Nu doar lumea mea, ci lumea intreaga a devenit pentru totdeauna un pic mai intunecata

Cei trei copii si sotia lui Robin Williams au dat, marti, primele declaratii publice dupa moartea actorului, deplangand pierderea tatalui, a celui mai bun prieten si a unuia dintre cei mai buni oameni, dupa ce politia a anuntat suicidul drept cauza probabila a mortii.

Robin Williams, confundat cu cantaretul Robbie Williams pe Twitter (FOTO)

Mesaje pline de regrete au aparut, inca de la orele diminetii, pe Twitter, privind moartea cantaretului Robbie Williams, confundat cu actorul Robin Williams, scrie SpyNews. Mesajele de condoleante si pline de.

Jihadistii nu-l iarta pe Robin Williams. Uite ce spunea actorul despre Jihad, intr-un show de stand-up comedy

Moartea unuia dintre cei mai iubiti actori de la Hollywood, Robin Williams, a intristat o lume intreaga, acest lucru vazandu-se inclusiv in mesajele postate pe retelele de socializare. Mai putin in cele postate.

Robin Williams avea probleme financiare serioase inainte de a muri. Actorul era nemultumit ca a acceptat roluri doar ca sa-si plateasca facturile

Robin Williams s-a confruntat cu probleme financiare serioase in lunile care au precedat moartea starului, potrivit unei surse din anturajul celebrului actor american.

S-a sinucis din cauza banilor! Robin Williams era in pragul falimentului, fapt ce a declansat depresia!

Cunoscutul actor de comedie american Robin Williams a fost gasit fara suflare in casa lui din Statele Unite ale Americii. Se pare ca acesta s-a spanzurat intr-o camera alaturata de cea in care dormea sotia lui, iar motivul depresiei sale serioase are radacini financiare. Robin Williams nu vorbea prietenilor in ultima vreme decat despre necazurile pe care le are cu banii.

Povestea fotbalistului ale carui goluri sunt urmate de morti celebre. Printre victime se numara Steve Jobs, Whitney Houston sau Robin Williams

Aaron Ramsey, fotbalist legitimat la Arsenal Londra, este legat de o coincidenta macabra: de cate ori inscrie un gol, apare un deces in randul celebritatilor. Ultimul caz este cel al lui Robin Williams, care s-a sinucis luni noaptea.

Omagiu inedit adus actorului Robin Williams de o televiziune din Atlanta

Un prezentator de la o televiziune din Atlanta i-a adus un omagiu inedit lui Robin Williams, folosind in timpul unui material despre evenimentele sportive ale momentului numele a 22 de filme in care a jucat actorul.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

VIDEO Stand-up comedy cu Robin Williams: cele mai bune momente

Robin Williams, un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala, este unul dintre putinii artisti americani care au reusit sa aiba succes atat in televiziune, cat si in circuitul show-urilor de stand-up comedy. Indragitul actor american, in varsta de 63 de ani, a murit luni, explicatia cea mai probabila a decesului fiind sinuciderea. Urmareste in articol o selectie a celor mai reusite reprezentatii de stand-up comedy ale actorului: .

Robin Williams, viata si cariera in imagini pana in ultimele zile de viata

Robin Williams s-a stins din viata ieri, fiind gasit fara suflare in resedinta sa din Statele Unite ale Americii. Se vehiculeaza ca s-ar fi sinucis pe fondul unei depresii crunte. In memoria regretatului actor va prezentam 21 de fotografii de pe parcursul carierei sale ce se intinde peste patru decenii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )