Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR la 3 luni a crescut la 2,18%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la 3 luni a crescut la 2,18%

ACTUALIZARE 17:48 Tudose: ROBOR nu avea cum sa mai scada, a atins un minim istoric in lume Premierul Mihai Tudose a declarat, la Baile Herculane, ca indicele ROBOR nu avea cum sa mai scada, pentru ca a atins un minim istoric in lume si le-a recomandat jurnalistilor sa il intrebe pe guvernatorul BNR despre segmentul bancar, potrivit unei surse din presa. ------- Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns astazi la 2,18%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la 3 luni a crescut la 2,18%

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a ajuns astazi la 2,18%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ratele ii ingenuncheaza pe romani! Indicele ROBOR a crescut la un nivel record (VIDEO)

Lovitura dura pe romanii cu rate! Indicele ROBOR atinge, marti, un nivel record. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor.

Lovitura dupa lovitura pentru romanii cu credite in lei: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele pe baza caruia se calculeaza ratele in lei ale romanilor pare de neoprit. ROBOR a ajuns la 2,18%, fata de 2,09% joi si 1,88% la inceputul lunii. Spre comparatie, in august,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )