Libnet.ro
UNICEF

19:16

Robotii si tehnologia pun in pericol 10 milioane de locuri de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Robotii si tehnologia pun in pericol 10 milioane de locuri de munca

Locurile de munca a pana la 10 milioane de britanici vor fi puse in pericol in urmatorii 20 de ani de catre progresele tehnologice, conform cercetarilor privind impactul tehnologiei asupra pietei muncii intreprinse de compania de consultanta Deloitte si Universitatea Oxford, scrie CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU: Locurile de munca a 10 MILIOANE de britanici, puse in pericol de ROBOTI si tehnologie avansata

Locurile de munca a pana la 10 milioane de britanici vor fi puse in pericol in urmatorii 20 de ani de progresele tehnologice, potrivit cercetarilor referitoare la impactul tehnologiei asupra pietei muncii.

Evaziune de 10 milioane de euro cu masini second-hand

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa plateasca TVA.

Perchezitii in Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa plateasca TVA, anunta Mediafax. Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Cluj, perchezitiile au loc la 47 de adrese din Cluj, Alba si Prahova, la sediile sociale ale unor firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala.

Perchezitii in Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune cu un prejudiciu de 10 milioane de euro

Peste 200 de politisti fac, sambata, 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro, fiind vizate persoane care au achizitionat .

47 de perchezitii pentru evaziune cu masini second-hand. Gaura la bugetul de stat: 10 milioane euro

Peste 200 de politisti fac 47 de perchezitii in judetele Cluj, Alba si Prahova, intr-un caz de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 10 milioane de euro. Sunt vizate persoane care au achizitionat masini second-hand din spatiul intracomunitar, fara sa.

83 de locuri de munca pentru somerii buzoieni, prin AJOFM

In aceasta perioada, somerii buzoieni au la dispozitie 83 de posturi vacante, anuntate de catre angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Buzau. Numeroase locuri de munca sunt vacantate in aceasta perioada de angajatori din mai multe tari europene.

Peste 10 milioane de carduri de sanatate au ajuns la romani

Posta Romana a predat peste 10,7 milioane de carduri de sanatate catre asigurati. Astfel, rata de distribuire a cardurilor preluate prin servicii postale este de aproximativ 95% la nivelul intregii tari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )