Libnet.ro
UNICEF

19:15

ROCADA DIN JUSTITIE. Kovesi: Nu exclud o candidatura pentru DNA

Antena3 Antena3,
ROCADA DIN JUSTITIE. Kovesi: Nu exclud o candidatura pentru DNA

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura pentru Directia Nationala Anticoruptie DNA) si nicio eventuala functie ce presupune o activitate legata de. continuă pe Antena3

Kovesi: Nu exclud o candidatura pentru DNA si nicio alta functie ce presupune activitati ...

Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat, luni, ca nu exclude o candidatura pentru Directia Nationala Anticoruptie DNA) si nicio eventuala functei ce presupune o activitate legata de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) sau de activitati anticoruptie, potrivit Mediafax. Asa cum am declarat in mai multe randuri doresc sa-mi continui activitatea in calitate de magistrat. Consider ca lupta anticoruptie este o dimensiune importanta prin prisma MCV si a implicatiilor pe .

Daniel Morar, delegat procuror general interimar pentru sase luni. Kovesi: Nu exclud o candidatura pentru DNA

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni dupa-amiaza o declaratie de presa, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei. Astfel, Laura Codruta Kovesi isi incheie de maine activitatea la.

Cluj: Un senator PDL ar putea parasi partidul din cauza candidaturii lui Papahagi pentru ARD.

Surse din PDL Cluj au declarat Mediafax ca Mihail Hardau, fost ministru al Educatiei, presedintele Comisiei de Invatamant din Senat, este nemultumit de faptul ca Adrian Papahagi va candida la Cluj-Napoca pe listele Aliantei Romania Dreapta, desi acesta nu a muncit nimic si este doar fiul tatalui sau, Marian Papahagi, fost director al Accademia di Romania din Roma. Domnul senator Mihail Hardau nu este de acord cu candidatura lui Adrian Papahagi in Colegiul 1 Cluj-Napoca pentru Camera .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )