Libnet.ro
UNICEF

08:15

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor

In cel mai asteptat duel de pana acum la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins in doua seturi pe liderul momentului in tenisul masculin, Novak Djokovic. continuă pe Online Sport

VIDEO Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie superba in fata lui Novak Djokovic - Elvetianul s-a calificat in semifinale

Roger Federer a aratat, marti seara, ca Novak Djokovic aflat intr-un an de gratie) nu este de nebatut, elvetianul reusind sa il invinga in doua seturi pe liderul mondial, scor 7-5, 6-2 meciul a durat doar o ora si 17 minute). In urma acestui rezultat, Fedex a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, competitie care se desfasoara la Londra, in O2. Intra in material pentru a vedea o lovitura de geniu din partea lui Roger Federer.

Turneul Campionilor: Programul de marti - Novak Djokovic vs Roger Federer, meciul zilei din O2

Ziua de marti de la Turneul Campionilor ii va aduce fata in fata pe Novak Djokovic 1) si Roger Federer 3). Inainte de aceasta disputa asteptata de toata lumea, scorul intalnirilor directe este egal: 21-21.

VIDEO Contre intre Novak Djokovic si Roger Federer, dupa ce sarbul a spus ca l-a ajutat pe elvetian sa castige prin erorile sale nefortate

Novak Djokovic a suferit marti seara doar a sasea infrangere din acest an, liderul mondial fiind invins categoric, scor 7-5, 6-2, de Roger Federer. La putin timp dupa meci, sarbul a precizat, printre altele, ca l-a ajutat pe elvetian sa castige prin numarul mare de erori nefortate pe care le-a facut. Raspunsul lui Fedex a venit imediat: Mi-ar placea sa cred ca a jucat slab din cauza mea.

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie entuziasmanta cu Tomas Berdych

Roger Federer a avut nevoie de o ora si zece minute pentru a-l invinge pe Tomas Berdych, intr-o partida contand pentru Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor. A fost 6-4, 6-2, pentru fostul lider mondial. In urmatoarea partida, Fedex il va intalni pe Novak Djokovic.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, antrenament cu public in meciul cu Kei Nishikori (6-1, 6-1)

Novak Djokovic a avut parte de un debut perfect la Turneul Campionilor, liderul mondial avand nevoie de doar o ora si sase minute pentru a-l invinge pe Kei Nishikori, scor 6-1, 6-1, in Grupa Stan Smith.

Novak Djokovic, victorie facila in primul meci la Turneul Campionilor

Liderul mondial Novak Djokovic a debutat, duminica, cu un succes fara probleme inregistrat in fata niponului Kei Nishikori.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )