Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Marius Copil, invins in turul intai al competitiei pariziene

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Marius Copil, invins in turul intai al competitiei pariziene

Marius Copil, jucator venit din calificari - locul 93 ATP, a fost eliminat, duminica, in primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sportivul nostru a fost invins de Albert Ramos-Vinolas - cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Marius Copil va juca duminica, de la ora 12:00, impotriva lui Albert Ramos-Vinolas

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul disputelor din prima zi a competitiei, Romania urmand sa fie reprezentata doar de Marius Copil. Aflat pe locul 93 in ierarhia ATP, Copil il va intalni, de la ora 12:00, pe terenul 3, pe Albert Ramos-Vinolas Spania, cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP).

Roland Garros: Marius Copil a ajuns pe tabloul principal

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat pentru prima data in cariera pe tabloul principal la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Tenis: Marius Copil, invins in primul tur la Roland Garros

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins de spaniolul Albert Ramos Vinolas cu 6-7 7), 6-1, 6-4, 6-2, duminica, in runda inaugurala a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Roland Garros 2017: Marius Copil si Ana Bogdan si-au aflat si ei adversarii din primul tur

Cei doi romani care au trecut de calificarile turneului de la Roland Garros, Marius Copil si Ana Bogdan, au aflat cu cine vor juca in primul tur de pe tablourile principale. Primul a avut ghinion, in vreme ce Ana poate fi multumita.

Doi romani sunt pe lista recordurilor all-time de la Roland Garros

Site-ul oficial al Roland Garros gazduieste o lista a recordurilor competitiei, din toate timpurile. Doi sportivi romani se afla in acest club select.

Marius Copil, infrangere in primul tur de la Roland Garros: A cedat in 4 seturi cu Albert Ramos-Vinolas

Marius Copil a incetat inca din primul disputat pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Aradeanul a fost invins in 4 seturi, 7-6 1-6 4-6 2-6, cu numarul 20.

GALERIE FOTO+VIDEO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros.

GALERIE FOTO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros.

Roland Garros: Angelique Kerber, liderul mondial, a parasit competitia inca din turul intai

Al doilea turneu de Grand Slam al anului a ramas fara principala favorita inca din runda inaugurala, Angelique Kerber fiind invinsa fara drept de apel, in doua seturi, scor 6-2, 6-2, de Ekaterina Makarova. Nemtoaica devine astfel primul lider al ierarhiei WTA care este eliminat de la Roland Garros din turul intai.

Marius Copil, eliminat in prima zi la Roland Garros

Pentru Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal de la Roland Garros, aventura la Grand Slam-ul din capitala Frantei a luat sfarsit extrem de rapid.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )