Libnet.ro
UNICEF

07:15

GALERIE FOTO+VIDEO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO+VIDEO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros.

GALERIE FOTO+VIDEO. Marius Copil, a doua victorie la Roland Garros |Corespondenta speciala

Meci - practic - de antrenament pentru Marius Copil in evidenta crestere de forma. Romanul nu a pierdut multa vreme pe terenul nr. 8 plin ochi 300 spectatori), in fata lui Ilya Ivashka din Bielorusia si a unei asistente care de data asta a tinut cu el.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Meci spectaculos intre doua romance. Imagini exclusive de la antrenamentul Simonei Halep |GALERIE FOTO

Ana Bogdan s-a declarat fericita dupa doua ore si 35 de minute de inclestare cu prietena ei Alexandra Dulgheru. Un meci din calificari demn de tabloul principal, care a tinut publicul cu sufletul la gura.

Ana Bogdan s-a calificat in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ana Bogdan accede in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor de la Roland Garros, la o victorie distanta de tabloul principal.

Roland Garros: Ana Bogdan a acces in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan, in ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 106 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor de la Roland Garros

Ana Bogdan a transat in favoarea ei duelul romanesc din primul tur al calificarilor de la Roland Garros, reusind sa treaca mai departe.

Roland Garros: Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in primul tur al calificarilor

Jucatoarea Ana Bogdan, locul 106 WTA, a acces, marti, in turul doi al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, trecand in runda inaugurala de Alexandra Dulgheru, numarul 511 mondial.

Ana Bogdan a invins-o pe Alexandra Dulgheru in calificarile de la Roland Garros

Intr-un duel suta la suta romanesc, Ana Bogdan a castigat duelul cu Alexandra Dulgheru din primul tur al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )