Libnet.ro
UNICEF

01:05

Roland Garros: Marius Copil a ajuns pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Marius Copil a ajuns pe tabloul principal

Marius Copil, locul 93 ATP, s-a calificat pentru prima data in cariera pe tabloul principal la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Marius Copil a acces in turul trei al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 93 ATP, a acces, miercuri, in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, informeaza News. ro. Copil l-a invins pe Ilya Ivashka din Belarus, locul 199 ATP, scor 6-2, 6-2.

Corespondenta speciala de la Roland Garros. Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor

Marius Copil, cap de serie nr. 1 al calificarilor de la Roland Garros, a trecut nu fara efort de primul tur, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Roland Garros 2017. Marius Copil a urcat si el pe tabloul principal, dupa un meci dramatic in calificari

Romania are sase jucatoare pe tabloul principal de la Roland Garros, dar acolo a reusit sa ajunga si Marius Copil, in competitia masculina.

Marius Copil a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la Roland Garros

Tenismanul roman Marius Copil, in varsta de 27 de ani, locul 93 ATP, a reusit sa ajunga in turul trei al calificarilor la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.

Marius Copil se califica dramatic pe tabloul principal la Roland Garros

Marius Copil, singurul jucator roman clasat in prima suta mondiala, s-a calificat, vineri, in premiera, pe tabloul principal de la Roland Garros.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat fara probleme, miercuri, in ultimul tur al calificarilor turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Dupa un meci dramatic, Marius Copil se califica pe tabloul principal pentru prima oara in cariera |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

Circa 800 de persoane au asistat la un meci extrem de tensionat de la un capat la altul, pe o temperatura ridicata, deja 24 de grade la ora 10.

GALERIE FOTO+VIDEO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros.

GALERIE FOTO. Ana Bogdan, la un pas de o premiera in cariera |Corespondenta de la Roland Garros

Ana Bogdan s-a calificat fara probleme pentru turul 3 al eliminatoriilor, ultimul inaintea intrarii pe tabloul final. Ca si Marius Copil, Ana Bogdan se afla la un pas de o premiera in cariera. Prezenta pe tabloul final de la Roland Garros.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat in premiera pe tabloul principal de simplu

Ana Bogdan 24 ani, 106 WTA) s-a calificat, in premiera, pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, joi, dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Virginie Razzano, scor 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )