Libnet.ro
UNICEF

19:30

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Principalul favorit al intrecerii de la Roland Garros a revenit luni pe Philippe Chatrier pentru prima data intr-un meci oficial dupa ce a cucerit in vara anului trecut La Decima. Meciul sau cu Simone Bolelli nu a apucat insa sa se termine, disputa fiind intrerupta de ploaie la scorul de 6-4, 6-3, 0-3 pentru Nadal. Se actualizeaza.

Simona Halep vs Alison Riske, ultimul meci al zilei de marti de pe Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul de marti n. r. 29 mai), meciul de debut al Simonei Halep cap de serie numarul unu) cu Alison Riske 105 WTA) fiind ultima disputa a zilei de pe arena Philippe Chatrier. Tot marti vor evolua si alte trei reprezentante ale Romaniei: Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea. Intra in material pentru a vedea programul fetelor noastre.

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

Probleme la Roland Garros. Meciul Soranei Cirstea a fost suspendat

Sorana Cirstea a deschis ziua la Roland Garros, unde a avut meci contra rusoaicei Daria Gavrilova, in turul I al turneului.

Probleme la Roland Garros. Meciul Soranei Cirstea a fost suspendat si apoi reluat

Sorana Cirstea a deschis ziua la Roland Garros, unde a avut meci contra rusoaicei Daria Gavrilova, in turul I al turneului.

A castigat la Roland Garros, acum mizeaza pe Simona Halep: Cred in ea

Mary Pierce este ultima jucatoare din Franta care a reusit sa castige trofeul de la Roland Garos. Se intampla in 2000, dupa o finala cu Conchita Martinez.

Martina Navratilova prefateaza turneul de la Roland Garros: Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a cstiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce n ce mai mare

Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) o vede pe Simona Halep 1 WTA) principala favorita sa castige turneul de la Roland Garros, care va debuta duminica 27 mai). Totusi, fosta mare jucatoare de tenis precizeaza ca la fel de bine romanca ar putea sa piarda chiar din prima saptamana a competitiei. Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a castiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce in ce mai mare, a spus Navratilova.

LIVE TEXT Sorana Cirstea cu Daria Gavrilova in primul tur la Roland Garros. Meciul este susopendat!

Sorana Cirstea evolueaza la aceasta ora in primul tur la Roland Garros impotriva australiencei Daria Gavrilova.

LIVE TEXT Sorana Cirstea cu Daria Gavrilova in primul tur la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv

Sorana Cirstea evolueaza la aceasta ora in primul tur la Roland Garros impotriva australiencei Daria Gavrilova. Apasati aici pentru live video .

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )