Libnet.ro
UNICEF

15:31

Probleme la Roland Garros. Meciul Soranei Cirstea a fost suspendat si apoi reluat

Adevărul Adevărul,
Probleme la Roland Garros. Meciul Soranei Cirstea a fost suspendat si apoi reluat

Sorana Cirstea a deschis ziua la Roland Garros, unde a avut meci contra rusoaicei Daria Gavrilova, in turul I al turneului. continuă pe Adevărul

Probleme la Roland Garros. Meciul Soranei Cirstea a fost suspendat

Sorana Cirstea a deschis ziua la Roland Garros, unde a avut meci contra rusoaicei Daria Gavrilova, in turul I al turneului.

Roland Garros: Meciul Simona Halep vs Alison Riske, amnat pentru miercuri

Meciul dintre Simona Halep si Alison Riske SUA, 83 WTA), care ar fi trebuit sa fie ultimul pe arena Philippe-Chatrier, a fost amanat pentru miercuri, se arata pe site-ul oficial al Grand Slam-ului de la Paris. Programul zilei de marti a fost dat peste cap de ploaie, iar arenele de la Roland Garros nu sunt dotate cu nocturna. Organizatorii nu au stabilit inca programul zilei de maine.

Roland Garros: Meciul de debut al lui Rafael Nadal, amnat din cauza ploii

Principalul favorit al intrecerii de la Roland Garros a revenit luni pe Philippe Chatrier pentru prima data intr-un meci oficial dupa ce a cucerit in vara anului trecut La Decima. Meciul sau cu Simone Bolelli nu a apucat insa sa se termine, disputa fiind intrerupta de ploaie la scorul de 6-4, 6-3, 0-3 pentru Nadal. Se actualizeaza.

LIVE TEXT Sorana Cirstea cu Daria Gavrilova in primul tur la Roland Garros. Meciul este susopendat!

Sorana Cirstea evolueaza la aceasta ora in primul tur la Roland Garros impotriva australiencei Daria Gavrilova.

LIVE TEXT Sorana Cirstea cu Daria Gavrilova in primul tur la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv

Sorana Cirstea evolueaza la aceasta ora in primul tur la Roland Garros impotriva australiencei Daria Gavrilova. Apasati aici pentru live video .

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la Roland Garros. Ploaia i-a fost adversar!

Sorana Cirstea a fost eliminata, marti, in primul tur la Roland Garros dupa un meci de trei seturi contra australiencei Daria Gavrilova. Apasati aici pentru live video .

Meciul Simonei Halep de la Roland Garros reprogramat pentru miercuri

Simona Halep ar fi trebuit sa debuteze la Roland Garros marti in ultimul meci programat pe arena centrala Philippe Chatrier.

E oficial: meciul Simonei Halep a fost amanat. Cand va debuta liderul mondial la Roland Garros

Meciul Simonei Halep cu americanca Alison Riske, care trebuia sa se dispute marti seara, pe arena centrala de la Roland Garros, in primul tur al competitiei, a fost amanat.

Revenire fantastica pentru Alexandra Dulgheru, care s-a calificat pe tabloul principal la Roland Garros. Romania incepe competitia cu 6 fete in prim-plan

Alexandra Dulgheru a devenit a sasea romanca ajunsa pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros 2018. Ea a fost autoarea unei reveniri de senzatie in meciul decisiv al calificarilor.

Victorie in doua seturi pentru Mihaela Buzarnescu la Roland Garros. Marius Copil a fost invins dupa un meci maraton

Mihaela Buzarnescu este in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi de americanca Vania King, scor 6-3, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )