Libnet.ro
UNICEF

06:00

Roland Garros: Surpriza pe Philippe Chatrier - Johanna Konta, eliminata de Hsieh Su-Wei

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Surpriza pe Philippe Chatrier - Johanna Konta, eliminata de Hsieh Su-Wei

Johanna Konta cap de serie numarul sapte) a plecat de la Roland Garros dupa primul meci disputat, britanica fiind invinsa in runda inaugurala de Hsieh Su-Wei 109 WTA), din Taiwan, scor 1-6, 7-62), 6-4. continuă pe Hotnews

Surpriza in prima zi de la Roland Garros: Numarul 1 mondial Angelique Kerber a fost eliminata

Soc in prima zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Angelique Kerber, numarul 1 in clasamentul WTA, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova in mai putin de o ora si.

Roland Garros: Simona Halep vs Jana Cepelova, ultimul meci de pe Philippe Chatrier - Sorana Cirstea va juca de la ora 12:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) va debuta marti la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Meciul jucatoarei noastre cu Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA) va fi ultimul de pe arena Philippe Chatrier. Sorana Cirstea va debuta si ea la competitia pariziana: de la ora 12:00, impotriva chinezoaicei Shuai Peng 36 WTA).

Irina Begu a fost eliminata si ea in primul tur la Roland Garros

Si ultima romanca care a jucat luni, Irina Begu, locul 44 WTA, a fost eliminata de la Roland Garros. Adversara i-a fost sportiva Mariana Duque-Marino Columbia), locul 114 WTA.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Roland Garros: Garbine Muguruza, start lansat; Jelena Jankovic, eliminata

Cap de serie numarul 4, Garbine Muguruza si-a respectat statutul de favorita, jucatoarea din Spania invingand-o in turul intai de la Roland Garros pe Francesca Schiavone castigatoare a competitiei in 2010), scor 6-2, 6-4.

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Vesti DEZAMAGITOARE de la Roland Garros! Monica Niculescu si Ana Bogdan, ELIMINATE din turul intai

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu locul 53 WTA) a fost eliminata din turneul de la Roland Garros inca din primul tur. Temismena noastra a fost invinsa in doua seturi, scor 7-5, 6-1, de Anett.

Vezi cu streaming live toate meciurile de la Roland Garros

Toate meciurile romancelor si cele ale turneului de la Roland Garros se pot viziona aici cu streaming live, pe Betano TV.

Doi romani sunt pe lista recordurilor all-time de la Roland Garros

Site-ul oficial al Roland Garros gazduieste o lista a recordurilor competitiei, din toate timpurile. Doi sportivi romani se afla in acest club select.

Jucator de tenis, interzis la Roland Garros dupa ce a incercat sa sarute cu forta o reporterita (VIDEO)

Jucatorul de tenis Maxime Hamou a aratat cum nu ar trebui sa se comporte un barbat intr-un interviu dupa un meci. sau in viata, in general. Dupa ce a pierdut la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )