Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza in prima zi de la Roland Garros: Numarul 1 mondial Angelique Kerber a fost eliminata

B1 B1,
Surpriza in prima zi de la Roland Garros: Numarul 1 mondial Angelique Kerber a fost eliminata

Soc in prima zi a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Angelique Kerber, numarul 1 in clasamentul WTA, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova in mai putin de o ora si. continuă pe B1

Marius Copil, eliminat in prima zi la Roland Garros

Pentru Marius Copil, singurul reprezentant al Romaniei pe tabloul principal de la Roland Garros, aventura la Grand Slam-ul din capitala Frantei a luat sfarsit extrem de rapid.

Programul romanilor in prima zi la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru ziua de duminica, prima a competitiei din acest an.

Roland Garros: Angelique Kerber, liderul mondial, a parasit competitia inca din turul intai

Al doilea turneu de Grand Slam al anului a ramas fara principala favorita inca din runda inaugurala, Angelique Kerber fiind invinsa fara drept de apel, in doua seturi, scor 6-2, 6-2, de Ekaterina Makarova. Nemtoaica devine astfel primul lider al ierarhiei WTA care este eliminat de la Roland Garros din turul intai.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Roland Garros: Marius Copil va juca duminica, de la ora 12:00, impotriva lui Albert Ramos-Vinolas

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul disputelor din prima zi a competitiei, Romania urmand sa fie reprezentata doar de Marius Copil. Aflat pe locul 93 in ierarhia ATP, Copil il va intalni, de la ora 12:00, pe terenul 3, pe Albert Ramos-Vinolas Spania, cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP).

Romancele si-au aflat adversarele in primul tur la Roland Garros. Adversar surpriza pentru Simona Halep (FOTO)

Romancele care vor participa la turneul de la Roland Garros si-au aflat adversarele. Vestile sunt partial bune pentru unele din jucatoare, pentru altele urmand meciuri grele. in cazul.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Roland Garros: Marius Copil, invins in turul intai al competitiei pariziene

Marius Copil, jucator venit din calificari - locul 93 ATP, a fost eliminat, duminica, in primul tur de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Sportivul nostru a fost invins de Albert Ramos-Vinolas - cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP.

Marius Copil, infrangere in primul tur de la Roland Garros: A cedat in 4 seturi cu Albert Ramos-Vinolas

Marius Copil a incetat inca din primul disputat pe tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Aradeanul a fost invins in 4 seturi, 7-6 1-6 4-6 2-6, cu numarul 20.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )