Libnet.ro
UNICEF

14:30

Roman despre USR PLUS. Eu personal nu am incredere sa lucrez cu acesti oameni

România Liberă România Liberă,
Roman despre USR PLUS. Eu personal nu am incredere sa lucrez cu acesti oameni

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat, marti seara, la B1TV, ca alianta naturala a lib. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, atac de o duritate extrema la USR-PLUS: Neomarxisti cu politica toxica si dezgustatoare

Fostul presedinte Traian Basescu, actual europarlamentar, a lansat un atac foarte dur la adresa USR-PLUS, despre care sustine ca discrediteaza valorile familiei.

Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete. Pe cine mizeaza partidul lui Barna

Alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie 2020, se apropie. Numarul candidatilor pentru Parlament este mai mare decat in urma cu 4 ani. Iata care sunt Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020. Candidatii USR-PLUS la alegerile parlamentare 2020, pe judete Listele cu candidatii USR-PLUS pentru alegerile parlamentare, pe judete, cuprind urmatorii candidati, conform .

USR PLUS acuza guvernul PNL ca isi bate joc de romani: Au decis noaptea ca hotii prelungirea carantinei in Alba Iulia

USR PLUS Alba acuza autoritatile de amatorism si lipsa de respect, sustinand ca noaptea ca hotii au hotarat ca e mai bine sa tina Alba Iulia in carantina. USR PLUS precizeaza ca nu contesta aceasta masura, ci modul in care a fost dispusa prelungirea carantinei. Guvernul si PNL isi bat joc in cel mai josnic mod de romani si demonstreaza, daca mai era nevoie, ca sunt lipsiti de profesionalism si sunt total depasiti in gestionarea pandemiei.

Surse spun ca Orban prefera un guvern minoritar exclusiv PNL, sustinut din umbra de PSD, in locul unei aliante de guvernare cu USR PLUS

Mai multe surse spun ca acest scenariu este luat in calcul la PNL. Si ca se poarta deja discutii secrete cu PSD. Orban nu se vede guvernand alaturi de USR PLUS, cu ministri care nu-l asculta, ba il mai si critica pe unde apuca. Conditiile pe care le pune USR PLUS, pentru a intra oficial la guvernare cu ministri in guvernul Orban, sunt de neacceptat pentru PNL. Prima conditie ar fi ca nu Orban sa conduca viitorul guvern, ci un alt liberal.

Razboiul din Consiliul Local Vaslui, in instanta. PSD cere anularea hotararii privind alegerea viceprimarilor PNL si USR-PLUS

Partidul Social Democrat, filiala judeteana Vaslui, a dat in judecata Consiliul Local Vaslui, contestand alegerea celor doi viceprimari votati de majoritatea formata din consilierii PNL-USR-PLUS.

CIOLOS: USR PLUS nu va cere niciodata posturi in administratia publica de impartit pe sinecuri

Copresedintele USR PLUS, Dacian Ciolos, afirma ca alianta pe care o reprezinta nu va cere niciodata posturi in administratia publica de impartit pe sinecuri si nici nu va accepta astfel de practici din partea vreunui partener de guvernare, conform Agerpres.

PMP intoarce armele impotriva PNL si se pozitioneaza ca principal critic al marxistilor de la USR-PLUS

PMP trimite tot mai multe sageti catre PNL, delimitandu-se in ultima vreme de liberali pe mai multe subiecte cum ar fi cel al bisericilor si al scolilor. Totodata, PMP a atacat dur USR-PLUS, pe care il numeste un partid neomarxist, si comparandu-l pe Dacian Ciolos cu presedintele rus Vladimir Putin.

USR PLUS acuza guvernul PNL ca isi bate joc de romani

USR PLUS Alba acuza autoritatile de amatorism si lipsa de respect, sustinand ca noaptea ca hotii au hotarat ca e mai bine sa tina Alba Iulia in carantina.

USR PLUS acuza autoritatile ca noaptea ca hotii au decis sa tina Alba Iulia in carantina de Ziua Nationala

USR PLUS Alba acuza autoritatile de amatorism si lipsa de respect, sustinand ca noaptea ca hotii au hotarat ca e mai bine sa tina Alba Iulia in carantina, mentionand ca nu contesta aceasta masura, ci modul total lipsit de profesionalism prin care aceasta este impusa.

Victor Ponta: Eu celor de la USR-PLUS le spun URSS pentru ca au o singura solutie la problemele Romaniei sa intram toti in puscarie. Multi dintre ei sunt copii, nepoti de securisti

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu crede in capacitatea celor de la USR-PLUS de a rezolva problemele cu care se confrunta Romania in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )