Libnet.ro
UNICEF

13:31

Un roman este favorit la functia de Director General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

B1 B1,
Un roman este favorit la functia de Director General al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica

Ambasadorul roman Cornel Feruta a primit votul formal al Consiliului Guvernatorilor al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA) pentru functia de Director General, se arata intr-un comunicat de. continuă pe B1

Doar doi candidati au ramas in cursa pentru sefia Agentiei Internationale pentru Energie Atomica. Competitie stransa intre Cornel Feruta si argentinianul Rafael Grossi

Diplomatul roman Cornel Feruta, director interimar al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica AIEA), si ambasadorul argentinian Rafael Grossi au ramas in cursa pentru sefia institutiei care a lansat luni procedura de alegere a unui nou director general, care se ocupa in special de controlul activitatilor nucleare ale Iranului, eralteaza AFP.

Tarom are un nou director general

Consiliul de Administratie intrunit in sedinta in data de 21. 2019 a luat act de renuntarea dlui Valentin Gvinda la mandatul de director general provizoriu si a desemnat in functia de director general provizoriu pe dl George Costin Barbu, pentru un mandat de 4 luni, in conditiile OUG 1092011.

TAROM are un nou director general. Consiliul de Administratie l-a numit provizoriu pe seful Scolii Superioare de Aviatie Civila

Costin Barbu, director general al Scolii Superioare de Aviatie Civila incepand cu anul 2015 pana in prezent, a fost numit de catre Consiliul de Administratie al TAROM drept director general provizoriu al companiei aeriene pentru un mandat de 4 luni. Decizia vine dupa ce pilotul Valentin Gvinda, desemnat initial pentru conducerea TAROM, a refuzat postul.

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol, informeaza Agerpres.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )