Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost rapit intr-un atac la o mina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un roman a fost rapit intr-un atac la o mina

Actualizare 10:42 MAE: Romanul nu a fost ranit in schimbul de focuri Conationalul nostru nu a fost ranit in schimbul de focuri de la mina, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat trimis astazi redactiei. Celula de criza convocata de ministrul Bogdan Aurescu a continuat sa lucreze toata noaptea, fiind in contact cu autoritatile din Burkina Faso prin ambasadele Romaniei din regiune. --- * Ponta i-a cerut lui Aurescu informatii despre romanul rapit * MAE a activat celula de criza. continuă pe Ziarul Bursa

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Un ROMAN a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso

Un ofiter de securitate roman a fost rapit, sambata, de persoane inarmate, la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, informeaza Reuters. Souleymane.

Un ofiter de securitate roman a fost rapit de persoane inarmate in Burkina Faso

Persoane inarmate l-au rapit sambata pe ofiterul de securitate roman, Ghergut Iulian, de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Un roman a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso. MAE a activat celula de criza

Update 21. 31 - Incidentul in care a fost rapit romanul a avut loc dupa-amiaza la mina de mangan Tambao, administrata de Pan African Minerals, o filiala a Timis Corporation, compania lui Frank Timis. Frank.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso; MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso! MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali

Un agent de securitate roman de la un proiect minier din nordul statului african Burkina Faso a fost rapit sambata de cinci barbati inarmati, in apropiere de granita cu Mali, informeaza Reuters. Incidentul a.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali. MAE a activat celula de criza

20 Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat, a activat celula de criza si a transmis instructiuni misiunilor diplomatice din zona, in cazul romanului rapit in Burkina Faso. Imediat ce.

Un copil cu autism a fost tinut intr-o cusca la soala. Autoritatile au pornit o acheta

Un copil bolnav de autism a fost pus sa stea intr-o cusca de patru metri patrati, la o scoala publica din capitala Australiei. Baiatul in varsta de 10 ani a fost inchis intr-o structura metalica din.

Masacru intr-un campus universitar din Kenya: Cel putin 147 de studenti au fost ucisi intr-un atac comis de gruparea Al-Shabaab

Cel putin 147 de studenti au fost ucisi, joi, in urma unui atac comis de membri ai grupului terorist Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, intr-o universitate din nordul Kenyei, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )