Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost rapit in Burkina Faso; MAE a activat celula de criza

România Liberă România Liberă,
 Un roman a fost rapit in Burkina Faso; MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters. continuă pe România Liberă

Un roman a fost rapit in Burkina Faso! MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Un roman a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso. MAE a activat celula de criza

Update 21. 31 - Incidentul in care a fost rapit romanul a avut loc dupa-amiaza la mina de mangan Tambao, administrata de Pan African Minerals, o filiala a Timis Corporation, compania lui Frank Timis. Frank.

UPDATE Roman, rapit de indivizi inarmati in Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali/ Ministerul de Externe a activat o celula de criza

Indivizi inarmati au rapit, sambata, un agent de securitate roman de la o mina de mangan din nordul statului african Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali, anunta Reuters. Incidentul a avut loc la proiectul minier Tambao, care este administrat de Pan African Minerals, o subsidiara a companiei Timis Corporation detinute de Frank Timis. UPDATE 1: Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in privinta rapirii unui roman in Burkina Faso, activand o celula de criza. UPDATE 2: Site-ul info-afrique. com scrie despre rapirea unui european - Gherghut Lulian, de origine romana, avand si cetatenie franceza. Atacatorii ar fi rebeli tuaregi afiliati la Al Qaida in Maghrebul Islamic.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali. MAE a activat celula de criza

20 Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat, a activat celula de criza si a transmis instructiuni misiunilor diplomatice din zona, in cazul romanului rapit in Burkina Faso. Imediat ce.

Un ROMAN a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso

Un ofiter de securitate roman a fost rapit, sambata, de persoane inarmate, la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, informeaza Reuters. Souleymane.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali

Un agent de securitate roman de la un proiect minier din nordul statului african Burkina Faso a fost rapit sambata de cinci barbati inarmati, in apropiere de granita cu Mali, informeaza Reuters. Incidentul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2881 seconds )