Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso. MAE a activat celula de criza

Antena3 Antena3,
Un roman a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso. MAE a activat celula de criza

Update 21. 31 - Incidentul in care a fost rapit romanul a avut loc dupa-amiaza la mina de mangan Tambao, administrata de Pan African Minerals, o filiala a Timis Corporation, compania lui Frank Timis. Frank. continuă pe Antena3

Un ROMAN a fost RAPIT de persoane inarmate in Burkina Faso

Un ofiter de securitate roman a fost rapit, sambata, de persoane inarmate, la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, informeaza Reuters. Souleymane.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso; MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso! MAE a activat celula de criza

Un agent de securitate roman angajat al unei societati miniere a omului de afaceri Frank Timis a fost rapit in Burkina Faso de indivizi inarmati, relateaza agentia Reuters.

Un roman a fost rapit in Burkina Faso. El este victima unui grup de teroristi din Mali

Persoane inarmate au rapit sambata un ofiter de securitate roman de la o mina de mangan din Burkina Faso, au anuntat compania si o sursa din domeniul securitatii, transmite Reuters.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali. MAE a activat celula de criza

20 Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat, a activat celula de criza si a transmis instructiuni misiunilor diplomatice din zona, in cazul romanului rapit in Burkina Faso. Imediat ce.

Burkina Faso: Un roman a fost rapit de un grup de indivizi inarmati, la granita cu Mali

Un agent de securitate roman de la un proiect minier din nordul statului african Burkina Faso a fost rapit sambata de cinci barbati inarmati, in apropiere de granita cu Mali, informeaza Reuters. Incidentul a.

UPDATE Roman, rapit de indivizi inarmati in Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali/ Ministerul de Externe a activat o celula de criza

Indivizi inarmati au rapit, sambata, un agent de securitate roman de la o mina de mangan din nordul statului african Burkina Faso, in apropiere de granita cu Mali, anunta Reuters. Incidentul a avut loc la proiectul minier Tambao, care este administrat de Pan African Minerals, o subsidiara a companiei Timis Corporation detinute de Frank Timis. UPDATE 1: Ministerul Afacerilor Externe s-a autosesizat in privinta rapirii unui roman in Burkina Faso, activand o celula de criza. UPDATE 2: Site-ul info-afrique. com scrie despre rapirea unui european - Gherghut Lulian, de origine romana, avand si cetatenie franceza. Atacatorii ar fi rebeli tuaregi afiliati la Al Qaida in Maghrebul Islamic.

Turcia. Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului de guvernamant din Istanbul (VIDEO)

Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului AKP din Istanbul, partid care se afla la conducerea guvernului turc, informeaza presa locala. Asa cum se obeserva in imagini, un barbat a spart o fer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )