Libnet.ro
UNICEF

06:45

Romanca disparuta la Nisa a fost gasita intr-un spital, in stare grava, anunta MAE; sotul ei nu a fost inca gasit

Adevărul Adevărul,
Romanca disparuta la Nisa a fost gasita intr-un spital, in stare grava, anunta MAE; sotul ei nu a fost inca gasit

Femeia de cetatenie romana disparuta dupa atacul de joi de la Nisa si al carei copil minor a fost identificat sambata a fost gasita de autoritati intr-un spital din orasul francez, fiind in stare grava, dar stabila, informeaza MAE, in timp ce sotul ei este dat in continuare disparut, potrivit News. continuă pe Adevărul

Romanca disparuta dupa atentatul de la Nisa, gasita intr-un spital, in stare grava: Sotul femeii este in continuare de negasit

Femeia din Romania care a fost data disparuta de autoritati dupa tragedia de la Nisa a fost gasita, informeaza B1 TV. Aceasta este internata intr-un spital, aflandu-se in stare grava,.

Romanca disparuta la Nisa, identificata printre raniti. E in stare grava, dar stabila

Romanca disparuta in seara zilei de 14 iulie, impreuna cu sotul si copilul lor, in urma atacului terorist de la Nisa, a fost identificata printre ranitii care primesc ingrijiri medicale in spitalele din zona, informeaza Digi24. Copilul a fost gasit in urma cu o zi intr-un spital pediatric. Sotul ei este in continuare disparut.

Romanca disparuta dupa atentatul de joi de la Nisa a fost gasita in viata

Vesti bune de la Nisa. Mama copilului identificat sambata, a fost si ea gasita intr-un spital local. Starea sa de sanatate este destul de grava, insa medicii sunt optimisti. Tatal.

MAE: Mama copilului ranit la Nisa a fost gasita in viata

Mama minorului ranit in urma atentatului de la Nisa a fost identificata intr-un spital, in stare grava, dar stabila, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Potrivit autoritatilor, tatal copilului inca nu a fost identificat.

MAE: Mama copilului ranit la Nisa a fost gasita in viata

Mama minorului ranit in urma atentatului de la Nisa a fost identificata intr-un spital, in stare grava, dar stabila, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). Potrivit autoritatilor, tatal copilului inca nu a fost identificat.

UPDATE MAE: O familie de romani, data disparuta in urma atacului de la Nisa. Copilul a fost gasit intr-un spital de pediatrie. Parintii sunt in continuare cautati

Trei persoane de cetatenie romana - sot, sotie si un minor - care se aflau in zona Nisa la momentul producerii atacului sunt date disparute, informeaza Ministerul de Externe, precizand ca disparitia acestora a fost semnalata de familii. UPDATE Copilul a fost gasit intr-un spital de pediatrie din Nisa, transmite MAE. Starea de sanatate a minorului este stabila.

Atentat la Nisa: Mama copilului din Romania internat in spital a fost gasita

In continuarea comunicarilor referitoare la atacul de la Nisa si a situatiei celor doi cetateni romani dati disparuti, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca mama minorului a fost identificata la un spital din Nisa. Potrivit medicilor, starea de sanatate a mamei minorului este destul de grava, dar stabila .

Atentat la Nisa. Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital dupa atacul de Ziua Frantei. Cel putin 10 micuti au fost ucisi VIDEO

Cincizeci si patru de copii au fost internati intr-un singur spital din Nisa, din apropiere de Promenade des Anglais, dupa atacul de joi seara, relateaza Nice Matin, potrivit caruia numarul real al copiilor raniti ar putea fi mai mare.

Data disparuta de trei luni, scriitoarea britanica Helen Bailey a fost gasita moarta. Concubinul ei a fost arestat pentru crima

Scriitoarea britanica Helen Bailey, in varsta de 51 de ani, care fusese data disparuta de trei luni de zile, a fost gasita moarta in locuinta sa, a anuntat sambata presa de la Londra .

Scriitoarea britanica Helen Bailey, disparuta de trei luni, a fost gasita moarta. Anchetatorii cred ca autoarea a fost ucisa

Scriitoarea britanica Helen Bailey, in varsta de 51 de ani, care disparuse de trei luni, a fost gasita moarta in locuinta sa, a informat sambata presa britanica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )