Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi

Femeile achizitioneaza din ce in ce mai des gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, arata o analiza a companiei QuickMobile. continuă pe Ziarul Bursa

Romancele cheltuiesc cu 20% mai mult decat barbatii pe gadgeturi - ce prefera ele

Femeile se indreapta din ce in ce mai des catre gadgeturi precum bratari fitness sau smartwatches si aloca pentru acest tip de produse un buget cu 20% mai mare decat barbatii, subliniaza oficialii reteailerului electroIT QuickMobile. ro .

Femeile dau click mai mult decat barbatii in campaniile de publicitate .ro

In Romania, femeile genereaza o rata de click mai mare decat barbatii. Tinerii sunt mai activi online, comparativ cu celelalte segmente de varsta, iar utilizatorii cu studii medii interactioneaza cel mai mult cu bannerele. Mai multe informatii, in cel.

Mall-urile din Bucuresti vand de doua ori mai mult decat cele din provincie

Cifra de afaceri a centrelor comerciale din Bucuresti este de 2. 320 euro pe metru patrat pe an, dublul valorii inregistrata din mallurile din afara Capitalei, aceeasi diferenta fiind consemnata si in ceea ce priveste nivelul chiriilor, 29 euro/mp/luna.

Femeile, de doua ori mai predispuse la stres decat barbatii

Reprezentantele sexului frumos sunt de doua ori mai predispuse la stres decat barbatii, iar cercetatorii americani au descoperit si care sunt cauzele reale ale acestei diferente.

Bancile, companiile IT si cele petroliere au beneficiat cel mai mult de reducerea CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera au resimtit cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace.

Motivele pentru care femeile mimeaza orgasmul: Ea considera ca placerea sexuala a barbatului este mai importanta decat propria placere

Mimarea orgasmului este o experienta pe care cele mai multe femei nu o pot evita. Din punct de vedere stiintific, 70% din femei nu reusesc sa ajunga la orgasm in timpul actului sexual, comparativ cu 90% din barbati care sunt satisfacuti de fiecare data.

Meteorologi: Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul perioadei. 2015 ar putea fi insa un an calduros

Vremea de Pasti si de 1 Mai ar putea fi mai rece decat normalul acestei perioade, avand in vedere ca estimarile Centrului European indica un regim termic mai rece si cu precipitatii mai bogate pentru lunile aprilie si mai, a anuntat, luni, directorul executiv al ANM, Elena Mateescu. Directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, spune ca inca nu pot fi facute prognoze pentru sarbatorile de Pasti si 1 Mai, dar este posibil ca vremea sa fie mai rece decat normalul perioadei.

Conducerea BNR, mai imuna decat parlamentarii

Imunitatea membrilor boardului din Banca Nationala a Romaniei BNR) este mai mare decat cea a parlamentarilor, atrage atentia avocatul Gheorghe Piperea.

Femeia pe care 1 din 6 barbati o considera mai sexy decat sotia

Un studiu realizat recent pe 1. 500 de barbati casatoriti a scos la iveala amanunte incredibile, chiar daca sunt cat se poate de reale. Unul din sase reprezentanti ai sexului tare a indicat aceeasi femeie ca fiind mai sexy decat propria consoarta.

HTC One M9 a fost lansat in magazine, dar pretul e mai mare decat credeai

Oficialii companiei HTC au anuntat pe pagina de Facebook HTC Taiwan ca HTC One M9 poate fi cumparat deja, in doua versiuni, dar pretul s-ar putea sa fie mai mare decat te astepti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )