Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania are a doua crestere a PIB din Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Romania are a doua crestere a PIB din Uniunea Europeana

Romania a avut a doua crestere a PIB din Uniunea Europeana, in cel de-al doilea trimestru, dupa Unga. continuă pe România Liberă

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat. Conform acestor date, in randul statelor membre UE,.

EUROSTAT: Romanii cheltuie, pentru o vacanta, cel mai putin din Uniunea Europeana

Rezidentii din Uniunea Europeana au cheltuit, in medie, 377 de euro pentru un sejur turistic in anul 2017, pe ultimul loc in acest clasament fiind rezidentii din Romania, cu o medie de 135 de euro alocati pentru o vacanta, arata datele publicate marti de Eurostat.

Romania are cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, citate de Agerpres.

Eurostat: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in Romania sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate vineri de Eurostat, potrivit Agerpres.

Raport Eurostat: Romania are cele mai multe decese premature in Uniunea Europeana

Un raport Eurostat scoate la iveala ca Romania este tara cu cele mai multe decese premature din Uniunea Europeana. Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care.

EUROSTAT: Romania are cele mai mici preturi din UE la bauturile alcoolice

Preturile la bauturile alcoolice in tara noastra sunt cele mai mici din Uniunea Europeana, fiind cu 26,4% sub medie, arata datele publicate, vineri, de Eurostat.

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana

Premierul britanic Boris Johnson primeste o noua lovitura in tentativa sa de a scoate tara din Uniunea Europeana chiar si fara un acord. Johnson a fost parasit de propriul sau frate, care a demisionat din.

Eurostat: Romania ocupa primul loc in Uniunea Europeana la numarul deceselor evitabile

Romania s-a aflat, in anul 2016, pe primul loc in Uniunea Europeana la numarul deceselor evitabile - 80,1% dintre decesele persoanelor sub 75 de ani din tara noastra puteau fi evitate cu ajutorul cunostintelor si tehnologiei medicale, arata datele publicate astazi de Eurostat, serviciul de statistica al Uniunii Europene. Raportul Eurostat arata, de asemenea, ca doua din trei decese inregistrate la persoane sub 75 de ani la nivelul UE puteau fi evitate.

Romania are cele mai mari scumpiri din productia industriala din UE

Romania a inregistrat, in iulie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din Uniunea Europeana, arata datele publicate de Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )