Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania are o noua campioana mondiala

Antena3 Antena3,
Romania are o noua campioana mondiala

Sportiva romanca Oana Corina Constantin este noua campioana mondiala de gimnastica aerobica in proba individuala, la Campionatele lumii gazduite in aceste zile de Incheon Coreea de Sud),. continuă pe Antena3

Oana Corina Constantin, campioana mondiala de gimnastica aerobica la Incheon (Coreea de Sud)

Sportiva romanca Oana Corina Constantin este noua campioana mondiala de gimnastica aerobica in proba individuala, la Campionatele lumii gazduite in aceste zile de Incheon Coreea de.

Ecosistemul antreprenorial din Romania are nevoie de sustinerea companiilor aflate in crestere accelerata

Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a declarat astazi ca ecosistemul antreprenorial din tara noastra are nevoie de o strategie scale-up, de sustinere a companiilor aflate in crestere accelerata si de sprijin a firmelor care au acest potential de avans.

Romania are potentialul sa devina principalul furnizor de echilibru pe flancul estic al NATO

In declaratia politica din aceasta saptamana,, deputatul PSD Ana Birchall a vorbit despre importanta viitorului Summit NATO de la Varsovia pentru Romania si pentru dezvoltarea capacitatilor noastre de aparare si de integrare in cadrul unor viitoare actiuni comune cu partenerii nostri nord-atlantici, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Romania are o crestere economica nesustenabila

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, astazi, in nume personal, Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR).

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )