Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ecosistemul antreprenorial din Romania are nevoie de sustinerea companiilor aflate in crestere accelerata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ecosistemul antreprenorial din Romania are nevoie de sustinerea companiilor aflate in crestere accelerata

Claudiu Vrinceanu, secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, a declarat astazi ca ecosistemul antreprenorial din tara noastra are nevoie de o strategie scale-up, de sustinere a companiilor aflate in crestere accelerata si de sprijin a firmelor care au acest potential de avans. continuă pe Ziarul Bursa

Corina Cretu: Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro pentru proiecte ce vizeaza combaterea saraciei, a declarat Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, intr-o intrevedere.

Romania are la dispozitie peste 570 de milioane de euro pentru combaterea saraciei si a excluziunii sociale

Romania are la dispozitie peste 572 de milioane de euro, in perioada 2014-2020, pentru proiecte ce vizeaza incluziunea sociala si reducerea saraciei, a declarat, marti, comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, citat de Agerpres.

Romania are o crestere economica nesustenabila

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, astazi, in nume personal, Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR).

Romania are 572 de milioane de euro, finantare din Fondul european de dezvoltare regionala

Corina Cretu, Comisarul European pentru Politica Regionala, l-a primit astazi la Bruxelles, pe ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania, Dragos Pislaru. Cei doi au discutat pe marginea Pachetului national anti-saracie, a Agendei urbane si a integrarii comunitatilor marginalizate, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Vrei sa stii cat de aglomerat este la granita? Acceseaza aplicatia online unde poti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania

Politia de Frontiera a lansat o aplicatie unde puteti verifica timpii de asteptare in vamile din Romania. Aplicatia on-line prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de.

CNA: Altex nu mai poate folosi in reclamele radio si TV sloganul Cel mai mic pret din Romania

Altex si Media Galaxy nu mai au voie in reclamele radio si TV cu sloganurile Cel mai mic pret din Romania si Cea mai variata gama de produse din Romania. Decizia a.

Cresterea economica din Romania este nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, crede consilierul lui Isarescu

Cresterea economica din Romania este una nesustenabila, pentru ca nu se vede in buzunarele populatiei, a declarat, joi, in nume personal, la o conferinta economica Adrian Vasilescu, consilier Strategie Banca Nationala a Romaniei BNR), citat de Agerpres. 'O sa va dau un exemplu despre ce inseamna discursul public dupa ureche. Se doreste trecerea Legii Bancii Nationale prin Parlament care sa abroge un articol, pentru ca Banca Nationala, zic initiatorii, sa nu mai manipuleze LIBOR-ul. Pai, daca Banca Nationala este atat de tare incat sa manipuleze LIBOR-ul, atunci sa lasam acea prevedere, sa nu luam acest drept institutiei. Riscul major este ca aceasta Lege nu exista, de fapt. Trebuie sa incepem sa vorbim pe intelesul oamenilor. Legea Marii Prudente trebuie sa se adreseze intregii tari. Dezbaterea publica a esuat pentru a fost intoarsa pe toate partile si s-a spus ca Banca Nationala ar fi deasupra Guvernului, Parlamentului, deasupra cerului, considera Vasilescu.

12 banci din Romania, atacate cibernetic

Virusi informatici dedicati serviciilor bancare au fost configurati sa fie utilizati si pe piata din Romania, a spus, Catalin Patrascu, Sef Serviciu Securitate Informatica si Monitorizare, CERT-RO.

Cine mai are nevoie de filosofie?

In cadrul Conferintelor Ateneului Roman, va avea loc dezbaterea Filosofia: necesitate sau lux?, la care sunt invitati filosoful Kit Fine, profesor la New York University, si profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti.

Romania are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro

Tara noastra are cel mai slab securizat card de identitate din zona euro, a precizat, ieri, Calin Rangu, director, Directia Protectia Consumatorilor din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )