Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cea mai mare rata de supraaglomerare a locuintelor in 2011

Hotnews Hotnews,
 Romania si Bulgaria, tarile din UE cu cea mai mare rata de supraaglomerare a locuintelor in 2011

Romania si Bulgaria au fost, in 2011, tarile europene cu cea mai mare rata de supraaglomerare, arata un raport recent al oficiului european de statistica, Eurostat, citat de Focus Information Agency. Rata de supraaglomerarea este un indicator menit sa descrie problemele de spatiu si reprezinta un element important al calitatii conditiilor de locuit. Astfel, in Romania rata de supraaglomerare se ridica la 54,2% iar in Bulgaria la 47,2%, la polul opus aflandu-se Olanda 1,7% ) si Belgia 2,2 %). continuă pe Hotnews

Cargil cumpara 5% din cel mai mare holding agricol ucrainean.

Gigantul american Cargil a achizitionat 5% din actiunile celui mai mare holding ucrainean din agricultura, informeaza RIA Novosti. Tranzactia a fost evaluata la 200 de milioane de dolari. Intelegerea a fost parafata intre Cargil si miliardarul Oleg Bakhmatyuk foto), proprietarul companiei UkrLandFarming, al optulea mare cultivator de teren din lume si al doilea mare producator de oua, conform Financial Times, cu o avere de 4 miliarde de dolari. Citeste si: Poluare pe Dunare cu produse .

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 103.000 de semnaturi

Peste 103. 000 de oameni au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Este cea mai semnata petitie romaneasca pe www. petitieonline. com. Antena 3 initiaza astfel.

Pretul petrolului are cea mai slaba evolutie de inceput de an din 2009

Cotatia futures a petrolului american West Texas Intermediate - WTI) are, la inceputul anului curent, cea mai proasta evolutie din 2009, pe fondul estimarilor care arata cresterea stocurilor de produse distilate din SUA.

Globurile de Aur 2014 au avut cea mai buna audienta TV din ultimii 10 ani

Aproape 21 de milioane de persoane au urmarit cea de-a 71-a gala de decernare a Globurilor de Aur, duminica seara, la televiziunea americana - cea mai buna audienta obtinuta de acest eveniment in ultimii zece ani, potrivit cifrelor oficiale furnizate.

Andrei Plesu, reactie dura la disparitia lui Victor Ponta in timpul vizitei Victoriei Nuland: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare, e ceva suprarealist. Nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de

Andrei Plesu a comentat dur, luni seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, disparitia lui Victor Ponta pentru cateva zile, in perioada vizitei la Bucuresti a Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american: Ce s-a intamplat e dincolo de indignare si analiza, e ceva suprarealist. Victor Ponta nu are nici cea mai mica idee despre interesele lui reale si rolul pe care il are, nu are idee de interesele tarii. Andrei Plesu a vorbit si despre inventarea stigamului basist: Spui basist, prin asta incriminezi milioane de oameni din aceasta tara. Ideea de a inventa un nou stigmat - basist - de care abuzezi, cum abuzau comunistii de burghez, exploatator si asa mai departe arata o mediocritate deprimanta.

HOT! Shakira si Rihanna ne aduc cea mai fierbinte colaborare a anului 2014! Asculta aici piesa Cant Remember To Forget You!

The wait is over! Acum avem ocazia sa ne delectam cu cea mai fierbinte colaborare a anului 2014 si anume.

Cea mai selfie fotografie l-a facut celebru. A filmat prabusirea avionului in care se afla apoi a avut timp sa-si faca o poza de profil

Ferdinand Puentes a devenit vedeta internetului dupa ce a postat pe un site de socializare cea mai reusita fotografie selfie, transmite postul KHON2. Barbatul se afla luna trecuta printre pasagerii unui avion de.

Bulgaria si Romania - cele mai mari rate ale supraaglomerarii locuintelor din UE in 2011

Romania si Bulgaria au fost, in 2011, tarile europene cu cea mai mare rata de supraaglomerare, potrivit unui raport al oficiului european de statistica, Eurostat, citat de agentia Focus.

Colaborare Romania-Bulgaria pentru eradicarea pestei porcine

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat, astazi, printr-un comunicat de presa, ca a inceput colaborarea cu autoritatea omologa din Bulgaria Agentia pentru Siguranta Alimentelor), pentru elaborarea unei strategii comune privind monitorizarea, controlul si eradicare pestei porcine clasice, astfel incat ambele tari sa poata exporta porci vii in Uniunea Europeana.

Cea mai semnata petitie din Romania, initiata de Antena 3, a strans peste 108.000 de semnaturi

Peste 108. 000 de romani au semnat pana in acest moment petitia Abuzurile din Romania trec oceanul. Antena 3 a initiat acest demers acum 4 zile, ceea ce insemna ca in medie, aproximativ 1. 400 de oameni au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )