Libnet.ro
UNICEF

14:15

Romania, campioana Europei la aplicarea de amenzi in perioada pandemiei de coronavirus

Antena3 Antena3,
Romania, campioana Europei la aplicarea de amenzi in perioada pandemiei de coronavirus

Romania e campioana Europei in ceea ce priveste amenzile aplicate in timpul pandemiei de coronavirus, scrie Le Monde. De la mijlocul lunii martie si pana acum s-au emis in total 300. 000 de amenzi cu sume cuprinse intre 450 si 4. 500 de euro tuturor celor care nu respecta restrictiile, in timp ce salariul mediu pe economie este de 700 euro. continuă pe Antena3

Psiho-Assist, serviciu de consiliere psihologica telefonica si online pentru asistentele medicale si moasele din Bucuresti, pe perioada pandemiei

Asistentii medicali generalisti, moasele si asistentii medicali sunt expusi frecvent la factori de stres prin natura profesiilor lor, stres pentru care, in regim obisnuit, invata continuu sa dezvolte strategii de gestionare. Odata cu epidemia de coronavirus, membrii Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania - filiala Bucuresti vor beneficia de un serviciu de suport si consiliere psihologica telefonica si online - Psiho-Assist. Serviciul va functiona timp de 8 luni, pana la finalul acestui an.

DOCUMENT Ghidul pentru persoanele cu diabet in perioada pandemiei. Diabetul - una dintre cele mai frecvente comorbiditati la pacientii infectati cu coronavirus

Pentru persoanele care traiesc cu diabet zaharat, actualul context epidemiologic determinat de pandemia cu noul coronavirus produce o stare de anxietate intensa, dincolo de diagnosticul pe care il au deja. Drumul la farmacie, asigurarea accesului continuu la tratament, dar si la servicii medicale sunt toate aspecte esentiale si necesare pentru un management optim al diabetului zaharat.

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni.

Ghid pentru pacientii cu hemofilie in perioada pandemiei COVID-19

Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania ANHR - si Asociatia Initiativa Pacientul 2. - Pacientul 2. au lansat Ghidul pacientilor cu hemofilie in contextul pandemiei COVID-19.

Raport. Traficul in Bucuresti a scazut in medie cu 36% in timpul saptamanii si cu 54% in weekendin perioada pandemiei de COVID-19

Traficul a scazut in Capitala pe durata restrictiilor impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19, in medie cu 36% in timpul saptamanii si cu 54% in weekend, zona centrala si cea de nord inregistrand cele mai mari scaderi, releva un raport.

Trafic scazut in medie cu 36% in perioada pandemiei

Traficul a scazut in Capitala pe durata restrictiilor impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19, in medie cu 36% in timpul saptamanii si cu 54% in weekend, zona centrala si cea de nord inregistrand cele mai mari scaderi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )