Libnet.ro
UNICEF

05:15

Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Productia de autoturisme in Romania, scadere cu peste 62% din cauza pandemiei de coronavirus

Pandemia de coronavirus a afectat puternic si industria auto din Romania. Din cauza faptului ca au avut inchise fabricile timp de mai multe saptamani, Dacia si Ford au inregistrat o scadere masiva a productiei in ultimele doua luni. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 d.

SUA: Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins.

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Coronavirus: Milano poate genera un nou val de infectii din cauza aglomeratiei, avertizeaza un renumit specialist

Situatia din Milano, capitala economica a Italiei, este un pic exploziva din cauza numarului mare de persoane infectate care se reintorc in circulatie, cu riscul de a provoca un nou val de contagiuni, a estimat vineri un renumit virolog italian pentru La Repubblica, citeaza AFP. Cum arata strazile din prima tara din Europa afectata de COVID-19 dupa ridicarea partiala a restrictiilor de calatorie.

Peste 90% din paturile de spital pentru cazurile de COVID-19 de la Tokyo au fost deja ocupate

Peste 90% din paturile de spital destinate cazurilor de COVID-19 de la Tokyo au fost deja ocupate, a anuntat Ministerul nipon al Apararii, duminica, subliniind astfel nevoia de a limita raspandirea noului.

Profitul ING a scazut cu 40% in primul trimestru din cauza majorarii provizioanelor

Grupul ING Groep NV, cel mai mare grup bancar din Olanda, a raportat vineri o scadere dramatica a profitului net in primul trimestru, dupa ce provizioanele pentru acoperirea posibilelor pierderi s-au triplat in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters.

Romania a ajuns la 961 de morti din cauza coronavirusului

Inca noua decese consemnate pe teritoriul Romaniei au fost ale unor persoane care fusesera infectate.

Consumul de alcool, in crestere din cauza izolarii. Vanzarile la bauturile alcoolice, mai mari decat de Revelion

Un raport recent arata o alta problema cauzata de izolarea din timpul pandemiei: abuzul de bauturi alcoolice. Consumul de alcool a crescut iar cei care sufera de afectiunile cauzate de abuzul de bauturi alcoolice ajung sa aiba probleme grave. Si in Romania consumul a crescut cu mult.

Simonis (PSD): Dupa 15 mai, din cauza incompetentei criminale a Guvenului, romanii vor putea sa iasa pe strada fara restrictii

Liderul grupului deputatilor PSD Alfred Simonis a declarat, luni, ca dupa 15 mai, in Romania, nu vor mai fi restrictii, pentru ca Guvernul a trimis in Parlament foarte tarziu proiectul de lege privind situatia de alerta. Simonis spune ca documentul nu va putea fi pus in aplicare imediat dupa starea de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )